7 Ekim 2012 Pazar

CHANEL Spring Summer 2013


Sıkı bir blog takipçisi olarak, geçen sene bugün kendi bloğumu açmaya karar vermiş ve Chanel'in defile görüntülerini yayınlayarak bloğumun açılışını yapmıştım. Tam 1 yıl sonra bugün, yine Chanel'in defilesiyle 1. yılımı kutlamak ve beni yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür etmek istedim.



Chanel defilelerinde beni en çok heyecanlandıran kısım, kıyafetlerden önce Karl Lagerfeld'in dahiyane sahne tasarımları oluyor. Bu sefer ki, konseptinde rüzgar tribünleri ve güneş panelleri kullanmıştı. Kıyafetlerde dekorla bütünleşen mavi ve gri tonlarına ağırlık verilmiş ve tabi ki siyah ve beyazın uyumundan fazlaca yararlanılmıştı. Takılarda olduğu kadar kıyafetlerde de inciye ağırlık verilmiş, Louboutin'le hayatımıza giren transparan ayakkabıların önümüzdeki sezonda da moda olacağının sinyalleri verilmişti. 

4 yorum:

*mehtap dedi ki...

tebrikler ,nice paylaşımlara...

CMOS dedi ki...

tebrik ederim canım daha nice senelereee :)

kelebek116 dedi ki...

öncelikle tebrik ediyorum. nice yıllara :) defilenin dekoru muhteşem, müzik süper! ama mankenler bir tuhaf :) sıfır bendeni geçmiş resmen eksi olmuşlar :) ve surat ifadeleride bi değişik :)

Ahu Türkyaşar dedi ki...

İyi ki açmışsın blogunu :)