4 Şubat 2014 Salı

ZOYA KIRMIZI OJE


Bugünlerde, bloğuma hiç olmadığı kadar ara vermek zorunda kaldım. Bu boşlukta, yapmam gereken bir dünya post birikti ama kısıtlı internet erişimimden dolayı şimdilik bunları bekletiyorum.


Zoya oje ile sevgili blogger arkadaşım Serap Tan sayesinde tanıştım. Kendisi bu hafta harika bir doğum günü partisi düzenleyerek bizi hediyeleriyle şımarttı. Organizasyonla ilgili detaylı bir post hazırlayacağım, o yüzden şimdi çok fazla detaya girmeden konuya dönüyorum :)

Zoya ojelerin bana göre en önemli özellikleri, formaldehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kambor gibi zararlı kimyasalları içermiyor oluşu. Bu sayede, hamile hanımlar dahi güvenle kullanabiliyorlar.

Daha önce bu tür zararlı kimyasallar içermeyen ojeleri kullanmıştım, fakat bir çoğunda kalıcılık ile ilgili sıkıntı yaşamıştım. Zoya bu sorunu da aşmış. İçerdiği sülfür amino asit sayesinde soyulma yapmadan günlerce kalabiliyor. Bu kırmızı ojleri süreli 2 gün olmasına parlaklığından renginden hiçbir şey kaybetmeden duruyorlar. Özetle, Zoya bana kendisini sevdirdi diyebilirim :)

Postu yayınladıktan sonra, Zoya ojelerini nereden alabileceğini soranlar oldu. İsteyenler, Koopcha.com sitesinden geniş renk seçeneği ile birlikte alabilirler ;)

Siz Zoya ojeyi denediniz mi? Görüşleriniz neler?

Not: Ayakkabı çekilişi devam ediyor, katılmak isteyenleri beklerim. tık tık

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bebeğime ne de cok yakısmı kırmızı oje. Hamılelerın bıle guvenle kullanabildiği yegane oje bu işte.. guvenle kullan bebegım sevgiler