13 Ocak 2012 Cuma

Dior Diorskin Forever Fluide Foundation


Bu fondöteni alır almaz bu postumda  sizlerle paylaşmış ve kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşacağımı söylemiştim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve artık yorum düşüncelerimi paylaşmak için hazırım :)


Bence bu fondöteni sevip sevmemeniz tamamen ondan ne beklediğinize bağlı.. Eğer doğal görünüm istiyorsanız, aradığınız fondöten bu olabilir. Yüzünüzde fondöten olduğu anlaşılmayacak kadar doğal duruyor ve cildinizle bütünleşiyor.


Eğer cildinizde problem varsa, daha kapatıcı bir ürün tercih edebilirsiniz. Mesela, benim cildimde ufak sivilce lekeleri var onları kapatmıyor, o yüzden lekelerin olduğu yere kapatıcı uyguluyorum.
Genel olarak memnunmusun derseniz, günlük kullanım için kesinlikle "evet", işe giderken, alışveriş yaparken doğal görünüm benim için önemli yüzümde maske varmış gibi dolaşmayı sevmiyorum. Bir diğer artısı ise 25 SPF ile cildi güneşten koruyor oluşu..Ancak, özel bir makyaj için cevabım "hayır",  öyle zamanlarda biraz daha kapatıcı bir ürün kullanmanın mantıklı olacağını düşünüyorum.
I will definitely recommend this foundation if you are looking for a natural look. Coverage is just ok but you may not want this one if you wanna go for more intensive coverage.

8 yorum:

Farfalle dedi ki...

Yorumlarına katılıyorum kesinlikle, uzun süredir günlük kullanıyorum kendilerini ve çok çok memnunum, sewgiler:)...

hayatreceli dedi ki...

günlük hayatta doğal gözükmek benim içinde çok önemli cildi doğal tutan ürünleri severim bunuda kenara yazıyorum bakalım deneyeceğim:)
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Günlük hayatda bende dogal olmayi cok seviyorum, ama özellikle aksamlari insan daha bir "isil isil" olmak istiyor, dogru fondöteni bende ama henüz bulamadim : )
Cok kapatici birsey istersen Vichy dermablend öneririm ; )

chfashiontrend dedi ki...

doğal olan herşey güzel bence..Hep ben de doğal bir fondoten arardım ...denicem.tşk paylaşım için..
sevgiler

james dedi ki...

i really need new foundation :)

Wear A Smile! dedi ki...

ben de doğal görünümü seviyorum ve bir de parlamasından hiç hoşlanmıyorum cildimin..
şu anda lancome'un silky matte fondötenini kullanıyorum, oldukça memnunum ondan..

iyi haftasonları canım :)

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Ben kullanıyorum. Muhteşem.. Teşekkürler.

Duygu Senyurek dedi ki...

Ben fondoten kullanmiyorum ama yas ilerledikce gerekicek:) denemeye deger tesekkurler:) sevgiler cnm