15 Ocak 2012 Pazar

My First False Eyelashes

Beceremeyeceğimi düşündüğüm için daha önce takma kirpik almamamıştım ama "hadi bir deneyim" diyip aldığım kirpiklerimi çok sevdim:) Doğallık takıntılı bir insan olarak çok doğal duran Revlon Fantasy Lengths benim için doğru bir seçim oldu. Yakından baksanız dahi kirpik taktığınız kesinlikle belli olmuyor sadece kirpikleriniz olduğundan biraz daha gür ve uzun görünüyor.
I am obsessed with "no makeup makeup" and I feel like Revlon Fantasy Lengths is perfect for this look.

Yapıştırma kısmı ise çok kolay, kipriği cımbızla tutup yapıştırıcıyı diplerine sürüyorsunuz yaklaşık 30 saniye bekleyip kendi kirpik diplerinize mümkün olduğunca yakın yapıştırıyorsunuz. Sonra parmaklarınızla kirpiklerinizi sıkıştırıp, takma kirpik ile doğal kirpiklerinizin birbirine kaynaşmasını sağlıyorsunuz, bu işlemi isterseniz bir kirpik kıvırıcı ile de yapabilirsiniz.
Application is so easy, you will hold your lashes with the tweezers and apply adhesive to the lash band and wait 30 seconds until adhesive gets tacky. Then you will put the lashes onto the eyelid.

4 yorum:

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Uygulamalı görmek istiyorum:)

hayatreceli dedi ki...

hiç cesaret edemediğim şey hatta takabilir miyim diye de endişeliyim::)
sana da tebrikler valla keşek taktığın anda foto çekseydin öyle de görebilseydik canım...
sevgiler...

Duygu Senyurek dedi ki...

Uygulada foto cek kus:)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ya Pinky'cim birşey sorucam o yapışkanı sürüp kendi kendine yapıştırmak zor mu? Çok merak ettim ve bir sonraki postundaki doğal duruşuna inan bayıldım.