16 Mart 2012 Cuma

KIEHL'S CLEARLY CORRECTIVE DARK SPOT SOLUTION


Kiehl's, koyu lekelerin üzerinde etkili olan, cilt tonu eşitsizliklerini gideren yepyeni bir ürününü piyasaya sürdü ve aldığım bilgilye göre raflardaki yerlerini almaya başlamış. Ürünün vaad ettiklerini okuyunca, özellikle sivilce lekelerim için kullanmaya karar verdim. Hatta, lekelerin üzerindeki etkisini takip edebilmeniz açısından, bu ürünle ilgili görüşlerimi ürünü kullanmaya başladıktan sonra belirli aralıklarla sizlerle paylaşacağım.

Cildimin hassas olduğunu ve her ürünü kullanamadığımı daha önce sizlerle paylaşmıştım. Kiehl's markasının 1851'den beri varolması ve eczane kökenli olması bana güven verdi ve kullanmaya karar verdim. 

Ürün hakkındaki bilgiler;

"Kiehl's kadınların %71'inin endişeli olduğu koyu lekelere karşı Clearly Corrective Dark Spot Solution'ı sunmaktan gurur duyar. Bu yeni nesil formül hızlı ve benzersiz bir etkinlikle ciltteki koyu lekeleri, sivilce izlerini ve renk tonu eşitsizliğini düzeltiyor. Sadece 8 haftada tüm etnik cilt tiplerinde koyu lekelerde %90 başarı sağlıyor."

Nasıl etki gösterir:

Kapsamlı araştırmalar gösteriyor ki, Kiehl's kimyagerlerinin bulduğu Aktive Edilmiş Güçlü C Vitamini, etkili bir şekilde fazla melanin oluşumunu sınırlar, istenmeyen pigmentasyonu ve renk kümelenmesini engeller. Aynı zamanda oluşmuş renk kümelerini parçalayarak, bu kümelerin cilt yüzeyine taşınmasını engeller."

Sonuç:

Koyu lekelerin sayısında, boyutunda ve yoğunluğunda azalma,
Cilt tonunda düzelme ve aydınlık bir cilt,
Sivilce lekelerinden arınma,

Fiyat:

30ml, 109 TL

GÜNCELLEME : 2 hafta kullanım sonundaki yorumlarımı okumak için, tık tık

5 yorum:

Encarna dedi ki...

I love khiels! it has amazing products! I will try the new product!

Unknown dedi ki...

canım güle güle kullan umarım faydasını görürsün peki şimdilik bi etki gözlemledin mi canm
banada beklerim bu arada
ozlemlemoda.blogspot.com

PINKY FASHION dedi ki...

@özlem, Serumu kullanmaya başlayalı henüz 1 hafta oldu, normalde etkisini 2 haftadan sonra görüyormuşsun. Açıkcası ben bu serumdan umitliyim çünkü daha 1hafta olmasına rağmen koyu bir sivilce lekemde hafif bir açılma gördüm :)))2. haftadan sonra görüşlerimi paylaşacağım bir post yapacağım

Unknown dedi ki...

çokk sevinirim canım açılma olması 1 haftada bile bunu gözleyebilmen çok ii bi gelişme bende hemen almak istiyorum ama maalesef istanbulda diilim nasıl ulaşabilirim peki
postunu sabırsızlıkla bekliyorum ürünün faydalı olmasına çok sevindim canım
ziyaretin için de teşekkürler :))

PINKY FASHION dedi ki...

@özlem özkaya; Özlemcim Kiehls ile görüştüm. internet satışları olmadığını fakat 0212 466 6175 Marmara Forum mağazalarını arayarak sipariş verilebileceğini söylediler.