8 Mayıs 2012 Salı

RIMMEL - 325 HOT GOSSIP



Kıpkırmızı bir oje almak istiyordum ve haftasonu Watsons'da bulabildiğim en kırmızı ojeyi aldım. Alışveriş merkezinden dışarı çıktığımda ojenin içinde minicik simler olduğunu gördüm ve derhal mağazaya geri döndüm. Çünkü simli kırmızı ojeyi ancak sahneye çıkarken sürebilirdim ve ilerideki 10 yıllık planlarım içinde bu yoktu.

Uzun lafın kısası, Watsonsdaki görevli ojede değişim yapamadıklarını söylediğinde artık benimde simli kırmızı ojem olmuştu:( Her ojeye bir şans verme prensibim gereğince ojeyi bu akşam denedim ve inanılmaz beğendim. Tırnağa sürdüğümde simler kesinlikle belli olmadı ve tam istediğim gibi kıpkırmızı bir oje olduğunu gördüm.


Geniş fırçasını özellikle paylaşmak istedim,çünkü benim gibi kırmızı oje sürme özürlü insan bile bu  fırçayla taşırmadan ojesini sürebildiyse siz kimbilir neler yapabilirsiniz:)

GÜNCELLEME: Ojenin üzerinde 10 güne kadar dayanıklı olduğu yazıyordu, kırmızı ojelerin uçları hemen ertesi gün çıkmaya başladığından bu yazıyı hiç dikkate almamıştım. Oje tırnaklarımda 3 gün kalmış olmasına rağmen hiç soyulmadı, en sonunda renk değiştirmek için kendim çıkardım. Kırmızı bir ojeden beklenmeyen bir performans olduğu için bu postu güncelleme ihtiyacı duydum:)

7 yorum:

gülümse dedi ki...

bence gayet güzel olmuş,güle güle kullan tatlım.ve evet watsonsta alınan kozmetik malzemelerinin iadesi yokmuş ne yazık ki:((

B'r'cm'marinmabed' dedi ki...

Ben çok beğendim fotdan, sim görünmüyor ama çok canlı, güzel görünüyor...

Seda Maç dedi ki...

kırmızı ojeyi pek sevmesem de tonu bordoya yakın olduğu için sevdim bunu ellerine de çok yakışmış canım
=)

BÜTÜ dedi ki...

harika duruyor kırmızı bayıldım...

*YildizlarinLezzeti dedi ki...

canim cok yakismis, gercekten cok canli ve güzel bir kirmizi. güle güle kullan

Adsız dedi ki...

diorun ojelerini de denemelisin

berrin dedi ki...

rimmelin ojelerinin fırçalarını gıcık olmuyor değilim ama renk süpermiş..