10 Eylül 2012 Pazartesi

BENEFIT - THAT GAL


Belki hatırlayanlarınız olur, geçen sene fotoğraf makinamın objektifiyle ilgili sorun yaşamıştım. Şu an aynı sorunu tekrar yaşadığım için bu posttaki görselleri malesef kendim çekemedim ve internetten almak zorunda kaldım. Makina tamir olana kadar (1 haftada uzun olmayacağını ümit ediyorum) böyle idare etmeye çalışacağım :(

Görseller: stylephox.com

 Uygulama ve Etkileri: Benefit That Gal, aydınlatıcı ve makyaj bazı olarak kullanılıyor. Dolayısıyla, cildinize Thal Gal'ı sürdükten sonra fondöten uygulamanız veya sadece That Gal üzeri allıkla cilt makyajınızı tamamlamanız mümkün. Açıkçası ben aydınlatıcı özelliğinin pek farkına varamadığım için fondötenle birlikte kullanmayı tercih ediyorum.

Makyaj bazı olarak, çok başarılı bir ürün çünkü hem fondöteninin daha kolay ve pürüzsüz sürülmesini  hem de daha kalıcı olmasını sağlıyor.

Özellikleri: That Gal'ın benim için en önemli özelliği SPF içermiyor olması. Bu, bazı kullanıcılar için olumsuz bir yön olsada benim için son derece olumlu bir durum çünkü içinde güneş koruma faktörü (SPF) bulunan ürünler flaşlı fotoğraf çektirdiğiniz zaman ışığı yansıtıyor ve yüzünüzün olduğundan daha beyaz görünmesine neden oluyor. Dolayısıyla That Gal'ı gece makyajlarımda kullanmayı tercih ediyorum. Gündüz ise Clinique City Block SPF 40 (detaylı bilgi için tık tık) kullanıyorum.




Koku: Şeker pembe rengine uygun olarak, kokusuda şekerli sakız gibi, çok güzel:) Şahsen ben inanılmaz sevdim.

Fiyat: İş fiyata geldiğinde That Gal ile yollarımızı ayırma vaktinin geldiğini söyleyebilirim. Orijinal boyunun sadece 11ml olduğu göz önüne alındığında, ürün miktarının olması gerekenden çok daha az olduğu bir gerçek. Buna ek olarak, birde fiyatı 90TL civarı olunca elimdeki ürün bitince almayacağımı rahatlıkla söyleyebilirim :(

9 yorum:

Shelby dedi ki...

Benefit ürünlerini çok seviyorum ama keşke fiyatları biraz uygun olsa:(

Unknown dedi ki...

Işıltısı ve yapısı Benim ten rengime çok uygun olmadığı için tercih edemediğim bir ürün.kullanan insanlar çok memnun.Keşke bu kadar pahallı olmasaydı.Yinede özel günler için almaya değer:)


cosmo-trend.net

Pinarissima dedi ki...

Benefit'in en mükemmel ürünü. Kuruşuna değer. Bir kutu bitirdim, umarım tekrar alabilirim :)

For All Things Lovely dedi ki...

Cute blog! xo.
Meg

www.forallthingslovelymr.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Ama uzun omurlu ise degebilir. Hani sen de bilisin ucuz deodoranlatlar- kaliteli parfumler gibi. Birinden 10 kez sikarsin 10 dkya ucar, birinden 2 fıs sikarsin 2 saat kalir.

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

Clara Turbay dedi ki...

it´s great and awesome way to chosse what you like.

Kuzununannesi dedi ki...

orjınal boyu tester gıbıymıs oyleyse :)))) bu arada makınene ne oluyor canım ya

PINKY FASHION dedi ki...

@kokoş kelebek: valla iyi buldun canım, aynen öyle tester gibi orijinal boyu var ve üstelik 90 TL valla 30 ml falan olsa bitince yine alırdım çünkü harika bir ürün

PINKY FASHION dedi ki...

@kokoş kelebek: bayonetinde sorun var canım, yine vidası mı düştü bir şey oldu, objektif makinaya tam oturmuyor :(