18 Eylül 2012 Salı

CLINIQUE EVEN BETTER EYES - Dark Circle Corrector


Clinique'nin yeni çıkardığı göz çevresi bakım kremini denedim ve görüşlerimi sizlerle paylaşmak için hazırım;)



Etkileri: Bu kremin asıl özelliği göz çevresindeki koyu halkaları ve renk eşitsizliklerini gidermek olsa da, gözdeki yorgun ifadenin kaybolmasında da etkili oluyor. Benim şikayetim göz altı morluklarından çok özellikle sabahları oluşan şişliklerdir ve kremin soğuk başlığının göz çevrensinde anında rahatlama sağlamasını çok sevdim.


 Ambalaj: Kremin herhalde en sevdiğim yanı soğuk metal başlığı oldu:) Hafif oval yapısı sayesinde göz çevresine hem masaj yapıp hemde kreminizi uygulamanız mümkün.


Yapısı: Yukarıdaki resimde göstermeye çalıştığım gibi seftali tonlarında bir rengi var. Ürün, kapatma özelliğine sahip değil, fakat sürdüğünüz anda göz çevrenizde aydınlanma sağlıyor. Benim göz çevrem çok kuru olmadığı için, ben bu kremi uyguladığımda ayrıca bir göz çevresi nemlendiricisi kullanmıyorum. Kremi elime uyguladıktan sonraki görünümünü ise aşağıdaki resimde görebilirsiniz;)


Fiyat: 109TL

4 yorum:

GüzelGül dedi ki...

okadar cok göz bakimi icin kremler vb kullandim :( bir servet yatirdim ama hala memnun kaldigim bir ürün bulamadim :((( bunudami denesem acaba

Mein Blog/Blogum

Kuzununannesi dedi ki...

hımmmmm bende vıchyden lancome kadar cok marka denedım ama hıc bırı ıstedıım gıbı olmadı:(

rebeltakipte dedi ki...

benimde ihtiyacım var iyi bir göz kremine, arkadaşım aktarlarda bulunan mecitefendi at kestanesi göz çevresi kremini önerdi onun iki tane küçük bebeği olduğundan uykusuzluktan göz altları mor ve bakışları yorgun oluyordu ama deneyip bu üründen memnun kaldığını söyledi bende en yakın zamanda alıp deneyeceğim, istediğim etkiyi alırsam blogda yazarım mutlaka :)
senin tavsiye ettiğin ürünü de denemedim onsan bir fayda görmezsem artık bunu düşünürüm canım, güle güle kullan sen :)

Kurabiye Atölyesi dedi ki...

Tam aradığım şeydi bu aynı şikayet bende de var :( hemen almam lazım :)