19 Eylül 2012 Çarşamba

GRATIS - Essence Alışverişim


FNO gecesi Bağdat Caddesinde olduğumu söylemiştim. Mağazalardaki kalabalık ve kasada kuyruk bekleme korkusundan alışveriş yapmama niyetiyle gitmiştim: Gratis alışverişimi saymazsak bu niyete uygun davrandığımı da söyleyebiliriz;)

Lionesse marka takma kirpiği henüz kullanmadım ama kuzenimin tavsiyesiyle aldığım ve doğal bir duruşu olduğundan seveceğimi düşünüyorum. Kullandıktan sonra görüşlerimi sizinle tekrar paylaşacağım;)


Essence Love Stage Far Bazı: Göz çevrem yağlı olmadığı için normalde far bazı kullanmasamda oluyor. Normalde Urban Decay'in bazını kullanıyorum ve çoook memnunum fakat Türkiye'de satılmadığı için alternatif bir baz arayışına girdim. Fiyatının 8TL olması sebebiyle de ilk olarak Essence markasının Love Stage adlı ürününü denemeye karar verdim. Gündüz far bazı kullanmadığım için farı göze tüm gün sabitleyip sabitlemediği hakkında yorum yapamayacağım ama akşam kullandığımda çok memnun kaldım. Ödediğim paranın hakkını verdiğini düşünüyorum;)


Essence Olive Garden: Aklımda far almak olmamasına rağmen Vogue FNO gecesine özel indirim olunca, normalde 5,50TL olan far 2TL'ya düşmüştü. Tabi böyle bir indirimi kaçırmakta bana yakışmazdı;)) Olive Garden içinde altın yansımalarıda olan yeşil bir far. Pigmentasyonu fiyatına oranla çok çok başarılı. Ayrıca iki kat uyguladığımda gözümde gün boyu kaldı. Dolayısıyla, size de tavsiye edebileceğim bir ürün;)

17 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

canım ben far kullanmayıı unuttmusumm :) ne guzel bır renkk hadııı gorelım....

audrey dedi ki...

bu ılovestage göz farını sonunda alacağım ben de.. bazıları çok memnun bazılar da hiç değil.. anlamadım bu işi kendim denemek istiyorum.. ama önce elimdekiler bitsin..

Ioana-Carmen dedi ki...

I love false eyelashes~!

Fashionspot.ro

cecilia dedi ki...

o kadar çok farım var ki fiyat da performans da iyi olunca almak lazım ama kaçırıcam sanırım :) takma kirpiği takmayı nasıl beceriyorsunuz ben hiç başarılı diilim bu knuda.

cecilia dedi ki...

o kadar çok farım var ki fiyat da performans da iyi olunca almak lazım ama kaçırıcam sanırım :) takma kirpiği takmayı nasıl beceriyorsunuz ben hiç başarılı diilim bu knuda.

Süm dedi ki...

Arkadaşımın düğünü için takma kirpik almayı düşünüyorum, daha önce hiç kullanmadım deneyince paylaşırsan çok sevinicem bekliyorum sabırsızlıkla:)

rebeltakipte dedi ki...

güle güle kullan yeni ürünlerini :))

Adsız dedi ki...

Farın rengini çok çok begendim. Gule gule kullan

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

Hilal dedi ki...

Çok güzeller. Güle güle kullan canım. Gratise ve Essence'e bayılıyorum zaten:)

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

far neredeyse bedava:)rengi de çok güzel kirpikle ilgili yazıyı merakla bekliyorum canım;)

CMOS dedi ki...

profilodaki şubesine yeni geldi bu ürünler en kısa zamanda ben de far alışverişi yapıcam :)

CMOS dedi ki...

profilodaki şubesine yeni geldi bu ürünler en kısa zamanda ben de far alışverişi yapıcam :)

Adsız dedi ki...

Olive Garden bendede var, bencede cok güzel bir far, hatta post yapmistim hakkinda : ) Essence´in güzel farlari oluyor gercekten : )

Seker Kedim dedi ki...

Takma kiprikli arkadaslarim oldu Japonyada ama hic aklima denemesi gelmemisti, Japonlarin kiprikleri cooook kisa diye onlara has diye dusunuyordum!!! ne saskinim bazen kendime sasiyorum :D Velhasili ilk firsatta alip deneyecegim :)

bambi harpagan dedi ki...

nice eyeshadow.

pekbilmiş dedi ki...

I love stage bazı bende de var. ne memnunum nede değilim :D benim göz kapaklarım yağlı o nedenle pek beğenemedim sanırım. umarım sen memnun kalırsın:)bloguma beklerim
http://pekbilmis.blogspot.com/

Ceren Ustaoğlu dedi ki...

Essence markasının ojelerini de şiddetle tavsiye ederim,diğer markalarla kapışır =)