30 Eylül 2012 Pazar

Küçük Bir Rica ve Minik Bir Özür


Herkese iyi Pazarlar. Sizden minik bir rica ve peşin peşin dilenecek bir özürüm var.

Öncelikle, özürümden başlayayım. Yurtdışı menşeli firmalarla iş ortaklığı yapan bir şirkette çalışıyorum. Çalıştığımız firmaların hemen hemen hepsi Eylül'ün son haftası ile Ekim'in ilk haftası İstanbul'a gelip ziyaretler yapıp, seminerler veriyorlar. Tabi bizde inanılmaz bir yoğunluk yaşıyoruz. Sabahtan işe gidip günlük işlere bakıp, öğleden sonra seminer veya toplantılara katılıp devamında ise kokteyl veya yemeklere katılıyoruz. Dolayısıyla, bende sabahın köründe çıktığım eve ancak gece yarısı dönebiliyorum ve bu 2 hafta içinde bloğumu ve bloglarınızı ihmal edebilirim. Fakat, bu yoğunluk bittiğinde mutlaka telafi edeceğim ;))

Ricama gelince, belki fark etmişsinizdir bloğumun sağ tarafında blog listem var beğendiğim ve bloğumu kendi blog listesine ekleyen herkesi ekliyorum, fakat bazen atladıklarım olabiliyor :(( Eğer sizin bloğunuzu eklemeye unutmuş ve atlamışsam bu postun altına yorum yazabilir misiniz? 

İşbirliğiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim <333


10 yorum:

Make It Fashion dedi ki...

Önemli değil :)

j.d. dedi ki...

Canım kolay gelsin.. Çok fazla yorulmamaya çalış :):*

Seker Kedim dedi ki...

Ozleyecegim guzel postlarini :) kolayliklar dilerim ve benim http://sekerkedim.blogspot.com/ blog adresim siraya girmeyi bekliyor, selamlar guzel bir hafta dilerim...

Modavesaire dedi ki...

ben seni izliyom sen de beni izliyon mu ? şaka şaka, zeki müren de bizi görecek mi ye döndü:))) hahahahaa, kolay gelsin cicim:)

İlknur Kağan dedi ki...

ben yokum listede:(

Rainbow Gatherer dedi ki...

ben senin takipçinim
ama listede bende yokum :(

Kuzununannesi dedi ki...

cok tatlısın bende oyle yapmaya calısıyorum kı takıbı kolay olsun dıye hatta bır sonrakı postta boyle bır rıcadea bende bulunmak ısterım:))

yeni hayat dedi ki...

çok ince bir düşünce:)) sorun değil ama benim listemde de varsın;)

PINKY FASHION dedi ki...

@fashionbank; saol canım hemen ekledim

@yeni hayat; teşekkürler, hemen ekliyorum

emilianata dedi ki...

gerçekten çok ince bir şekilde düşünülmüş. beni de eklersen mutlu olurum:) www.emilianata.com