24 Eylül 2012 Pazartesi

SONBAHAR KIŞ TRENDLERİ


Alt - Üst Takımlar: Uygulaması cesaret isteyen ve doğru uygulanmazsa da sonu felaketle sonuçlanacak bir akım olsa da alt-üst aynı desen takımları sevdim. Gerçi kısa süreli bir akım olacağını düşündüğüm için fazla yatırım yapacağımı zannetmiyorum ama indirimde karşıma çıkarsa alıp giyebilirim ;))


Peplum: Peplum çılgınlığı yazdan sonra Sonbahar - Kış sezonunda da devam ediyor. İtiraf etmem gerekirse, peplum trendine başladığı günden beri mesafeliydim, fakat bu çılgınlıktan bende nasibimi alıp sonunda bir bluz edindim:)


Sweatshirts: Swaetshirtler bu kış altın çağını yaşayacak dersem yanlış bir söylemiş olmam diye düşünüyorum. Üstelik sweatshirtleri artık sadece jeanlerle değil, payetli etekten topuklu ayakkabıya herşeyle kombinlemek mümkün. Hiç tartışmasız bu kışın en sevdiğim trendi sweatshirtler.

7 yorum:

İlknur Kağan dedi ki...

Pelumu ilk başlarda bende cesaret edip alamadım.Olduğumdan daha kalın göstermesinden korktum.Aa sonra peplum bir bluzla başladm ve etekle devam ettim.Aslında çok kullanışlı olduğunu anladım.

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

peplum favorim,sweatshirtleri etekle kullanma fikri hoşuma gitti ama desenli takımlardan pek hoşlanmadım:)

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ilk trend fikrine katiliyorum, indirimde degerlendirilebilir : ) Ben Zaradan yakaladim yesil baklava desenli bir pantalonu, cok Prada like : )
Benim de halen bir peplumum yok, daha ince kisilere yakistigini dusunuyorum, senin gibi ince uzun birinde harika durur eminim. Ve de sweatshirt olayini ben de cok tuttum, zara trf den ince kumasli gri bir tane kaptim, cok sevdim, eskimesin uzun yillar giyeyim diye bir tane daha alicam sanirim : ) Ve de o yesil kenzo paris de fena goz kirpiyor bana : ) Bu arada yorumlara kendi blogum uzerinden de geri yazmaya basladim, zaman firsat buldukca yapicam, sana da yazdim, coook tesekkurler : )

Rosesapling dedi ki...

Peplum ve sweatshirtler benlik ama alt üst karışık desen pek benlik değil

. dedi ki...

bakalım şal desenlerine gözümüz alışabilcek mi :)

http://fashionisable.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

sewatshirt insanı değilimdir ama bende merserizelerimi biraz daha trend forma sokup kullanmaya başladım bile:) ayrıcca ben daha peplumdan nasibimi alamadım inş önümüzdeki günlerde:)

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Alt üst aynı desen çok göz yorucu bence. Ben asla giymem :) Sweatlere bayılıyorum ama. İşte onu herşeyle giyebilirim :)