14 Eylül 2012 Cuma

Street Style #3 & Vogue FNO

Street style, street style.. tamam anladık, yeter artık diyebilirsiniz :)) Tamam haklısınız, New York moda haftasıyla ilgili bu son postum:))

Aslında, dün akşam FNO sebebiyle Bağdat Caddesindeydim, gönül isterdi ki orada çektiğim görüntülerden oluşan bir post hazırlayayım ama malesef fotoğraf makinam hala tamir olmadı :( Geçen sene de Fashion Night Out için Bağdat caddesindeydim ve bu senenin daha hareketli geçtiğini söyleyebilirim. Bir çok mağaza, sadece Vogue FNO'a özel indirimler yapmış, ikramlar hazırlamıştı. Birbirine çok yakın mağazalardaki DJ performansları nedeniyle müzikler birbirine karışmış olsa da ben yine de çok keyif aldım.












Görseller: Style.com

10 yorum:

Qué Acierto! dedi ki...

I love the first pic jacket. It´s really fantastic.

pasta köşesi dedi ki...

ANLAMADIK CANIM OLUR MU ÖLE SEN PAYLAŞ BİZDE DOYA DOYA BAKALIM SÜPERR :))

Kurabiye Atölyesi dedi ki...

Çok güzel bayıldıım :)

CMOS dedi ki...

hepsi birbirinden daha güzel ve ilham verici bunların bayıldım :)

J'aime le Panda dedi ki...

detaylar harika, fashion weeklerdeki street style fotoğraflarına bakmak insanın içindeki kıskançlık duygularını harekete geçiriyor hehe:))

Unknown dedi ki...

Ben de oradaydım canım, nasıl oldu da karşılaşmadık? :/ her mağaza bir parti havasındaydı, çok kalamasak da o havayı solumak yetti bize. Görselleri çok başarılı seçmişsin her biri ayrı ilham verici özellikteler :)

Seda Maç dedi ki...

bisikletli fotoğrafa ve stile bayıldım =)

Seda Maç dedi ki...

bisikletli fotoğrafa ve stile bayıldım =)

rebeltakipte dedi ki...

harika görseller :)

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ya tatilde uzak kaldim FW resimlerinden, bu ozet secmeler iyi oldu, millet yine dokturmus, kim daha ilginc olucam kendime daha cok baktiricam yarisina girmis ki benim hosuma gitmiyor o yaris ve cok farkli olmaliyim iddiasi.