2 Ekim 2012 Salı

AKSESUAR ALIŞVERİŞİM


Eskiden elime koluma birşeyler takınca sıkılır bunalırdım, son yıllıarda ise aksesuarlara iyice düşkün oldum. Son aldığım ciciler hem fiyatlarıyla hem görünümleri ile kalpimi fethettiler;)


Zincir kolyeler, bileklikler şu an oldukça popüler olmuş durumda. En güzel örnekleri ise Anna Dello Russo at H&M koleksiyonunda yer alıyor. 4 Ekim'de gidebilecek olsaydım o kolyelerden biri mutlaka benim olacaktı. O gün orada olamayacağıma üzülüyordum ki, yukarıda gördüğünüz bilekliği Mango'nun Outletinde 26TL'ya buldum :)) Yaşadığım mutluluğu tahmin edebileceğinizi düşünüyorum ;))


Spike bileklikleri o kadar çok görür olduk ki, bir çoğumuz artık sıkılmaya dahi başladık. Ama ben yinede bu bileklikleri Stradivarius'ta görünce dayanamayıp aldım. Fakat, bunun aldığım son spike bileklik olduğunu garanti edebilirim :))


 
Yukarıdaki kolyeyi Eminönünden 18'ye aldım. Resimde pek bir şeye benzemese de boyunda gerçekten çok güzel duruyor. Ayrıca klipsinin mıknatıslı olması kullanım açısından çok büyük rahatlık ;)



11 yorum:

★nasli_ dedi ki...

Spike ve Mango bilekliğe bayıldım :)
www.naslii.com

Kuzununannesi dedi ki...

canım hepsını gule gule kullan ben hepsını begendım....

Unknown dedi ki...

Çok güzel canım.özellikle mango bilekliğine hayran kaldım.Çok şık

Rosesapling dedi ki...

Hepsi çooook güzell canım güle güle kullan

yeni hayat dedi ki...

hepsini çok sevdim, sondaki kolyeye bayıldım!

Seker Kedim dedi ki...

Artik gunluk nlog yerine alisveris blogunami donsem diyorum bazen.... Baslikgi gorunce bile yetti heyecanlamama ;)) son resimdeki kolyeye bayildim, gule gule kullanin....

Melislicious dedi ki...

hepsi çok güzeller, zincirli bileklikler kolyeler benim de favorim. Güle güle kullanın

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ilk link bileklik cok guzelmis cidden, iyi bulmussun. Kas ta degil tam ama Kasta balayinda kaldigimizda Saklikent e yaptigimiz geziden benim de kotu anim var, kanyondan donuste alabalik yenen yerde dinlenirken suya bir kaydim, ahsap panellere bacagimi boydan boydan surerek, balayimda bacagim mos mor ve sis dolastim, ordeklerin arasina dususumu ve acimi hic unutamam. Ama Kas in guzelligine golge dusurmedi bu tatsiz ani : )

PINKY FASHION dedi ki...

@lilamoonlight; çok geçmiş olsun, sende büyük tehlike atlatmışsın

Unknown dedi ki...

Spike bilekliği stradivarius'ta ben de görüp denedim ama kararsız kaldım, metali mat olması sebebi ile. Çok kullanışlı ve şık parçalar almışsın kışın kazaklara, gömleklere ışıltı katacak bu güzellikleri mutlu günlerde kullan tatlım :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Cidden spike bileklikleri çok beğensemde artık gına geldi ama olsun heves almak için yine de iyi etmişsin. Kolyeni ben beğendim canım, bilekliğinde çok güzel. Güle güle, şıkır şıkır kullan:-P