16 Aralık 2012 Pazar

MAC STUDIO FIX PUDRA YORUMLARIM

Mac Studio Fix benim yıllardır kullandığım ve daha bitmeden yenisini aldığım bir ürün. Bu compact ürün aslında fondöten olarak geçiyor, fakat yapısı tamamen pudrayla aynı. Hatta yaklaşık 6 senedir kullanıyor olmama rağmen fondöten olarak geçtiğini daha geçen sene öğrendim :))

Youtube'deki ünlü makyaj kanallarından biri olan Pixiwoo'da ürünün aslında fondöten olduğunu fakat çoğu insan gibi kendilerininde bunu pudra gibi kullandıklarını söylediler.


Aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi birini tamamen bitirdim diğeri ise bitmeden hemen yenisini aldım. Bugüne kadar kaç kutu bitirdiğimi bilmiyorum. Bu kadar çok sevmemin sebebi ise, yaz kış cildim ister yağlı ister kuru olsun her zaman rahatlıkla kullanabilmem. Ayrıca, kalıcılığı ve kapatıcılığından da çok memnunum. Yüzde parlamayı engelleyerek mat bir görünüm veriyor. Pudra arayan herkese kesinlikle tavsiye edebilirim. Bugüne kadar kime tavsiye ettiysem memnun kaldı ve sürekli almaya devam etti. O yüzden artık bu ürünle ilgili aklımda hiç bir soru işareti kalmadı diyebilirim ;))


Normalde benim cildim açık buğday rengidir ve bu ürünün NC 40 rengini kullanırım. Fakat, bu sefer yarım ton koyusu olan NC41 rengini aldım. Arada sadece yarım ton olduğu için çokta bir fark yok iki rengi de benim için uygun.


Yanlış hatırlamıyorsam en son 70TL 'ye aldım. Fiyat / kalite oranı oldukça başarılı olan bir pudra.

Aranızdan bu pudrayı veya başka bir pudrayı kullanıp asla vazgeçmem diyen var mı?

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba şekerim nasıl güzel bir zamanlama oldu bu anlatamam, bir kaç gündür makyaj videolarında ve bloglarda mac fondötenle pudra arasındaki farkı çözmeye çalışıyorum:))benim sürekli kullandığım pudra-fondöten maXfactor ama son zamanlarda kutusunun çabuk kırlmasından,içinde süngeri olmamasından şikayetçiyim benim gibi çalışanlar için hiç pratik bir üRün değil açıkcası neyse çok konuştum galiba tavsiyen için teşekkür ederim hemen bir mac'e uğruyorum...SEVGİLER...

Célenne dedi ki...

Blogumdaki yılbaşı çekilişine senide beklerim. Sevgiler
http://www.catchtheitgirl.com/2012/12/ho-ho-ho-ylbas-hediyeleriniz.html

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Evet ben de kullaniyorum bu urunu. Mac dan aldigim ilk urundu hatta, ben 2 sene evvel tanistim bu urunle, makyoz bir arkadasimin tavsiyesiyle, ve cidden cok iyi. Ama ben daha bitiremedim, hatta hala ortasi acilmadi, duzenli makyaj yapmadigim icin. Simdi iyi hatirlattin carsamba gunu bu urunu kullanayim tekrar : )

İlknur Kağan dedi ki...

En kısa zamanda denemek istiyorum.Ben pek pudra kullanmam yapay gelir bana ama bu sanırım diğerlerinden farklı.sana güveniyorum:)

gooogoook dedi ki...

Güzel bir tavsiye oldu bu çok teşekkürler:).

Aylin dedi ki...

Bu pudrayı kullanıyorum.Kullanımı çok rahat ,fırça kullanmaya gerek yok,içinde süngeri var.Akmıyor ,kokmuyor,yapış yapış olmuyor ciltte.Kapatıcılık çok iyi. Ama yüzümün daha fresh gözükmesini istersem fondoten kullanıyorum.Çünkü bu ürün çok mat gösteriyor.

Unknown dedi ki...

nezamandır aklımda bu pudra var. ama daha kısmet omadı mutlaka alacağım. güneş koruması var mı?

Unknown dedi ki...

nezamndır aklımda ama daha alamadım. buarada güneş koruması var mı?

PINKY FASHION dedi ki...

@fazi: kutusunun üstünü tekrar kontrol ettim. Güneş korumasına ilişkin bir şey denilmiyor. Muhtemelen yoktur diye düşünüyorum

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Bobbidi Bibbidi dedi ki...

Bu pudranın metnini cok duymustum guzel bir paylasım olmus benim pudram dior cok memnunum

Kuzununannesi dedi ki...

canım suan mac kullanıyorum ama onceden ı.d kullanırdım ve saanydı macte ıyı ama ı.d olsa kesınlıkle ona donerım

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ben de uzun süredir Estee Lauder pudra kullanıyordum sonra değişiklik yapmak istedim. Sephora'nın pudrasını kullanıyorum çok memnun kaldım. Fiyat/kalite oranına göre Sephora'da çok başarılı. Ama bu MAC pudrayı daha birçok kişiden duydum ilk fırsatta bunu da alıp denemek istiyorum. Sonucu bildiririm :)