21 Aralık 2012 Cuma

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - Far Bazı


Urban Decay far bazı ile ilk tanışmama UD Naked Palet aldığımda içinden çıkan aşağıdaki deneme boy ile olmuştu. Bu ürünü kullanmaya başlar başlamaz öyle çok sevdim ki elimdeki bitecekte far bazsız kalıcam die korku yaşamaya başlayıp sadece özel makyajlarım için kullandım :))

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion'un Sephoralarda satılmaya başlandığını duyunca, geçen hafta gidip hemen tam boyunu aldım. Artık içim daha rahat :))


Bugüne kadar birçok far bazı kullandım fakat ben bu kadar iyisine hiç rastlamadım. Çooook azıcık bir miktar göz kapağınıza sürüyorsunuz, 30 saniye kadar bekleyip farınızı uyguluyorsunuz. Farı mükemmel sabitleyip daha canlı gözükmesini sağlıyor.


Orijinal boyu 11 ml. Sephora'dan 49 liraya aldım. Henüz deneme boyu bitmediği için tam boyu açmak istemedim. Dediğim gibi her bir damlası benim için çok değerli ziyan olsun istemiyorum :))


Bazın etkisini göstermek için en sevdiğim farlardan biri olan Mac Humid Forest'ı kullandım. Sıradan bir yeşil gibi dursada özellikle kahverengi gözler için dumanlı göz makyajında kullanılabilecek ideal bir far. Aşağıdaki resimde bazlı ve bazsız duruşunu görebilirsiniz ;))



12 yorum:

Adsız dedi ki...

Hala satılıyorsa ben de alıcam mutlaka,hatırlattığın için teşekkürler :)

Duygu Senyurek dedi ki...

ilk defa böle birşey gördm cnm
güzel yorumun için teşekkr ederim öperimm

aysp dedi ki...

şimdiye kadar hiç baz kullanmadım,hoş farlarla da aram yok ama fark böyle barizse denenmeye değermiş.

Unknown dedi ki...

Ben benefit'in sabitleyici bazını kullanıyorum asla makyajım aklmıyor ama urban decay çok duyup merak ettiğim bir marka ilk fırsatta deneyeceğim canım ;)

Melislicious dedi ki...

hiç denemedim böyle bişey, çok merak ettim şimdi, göz kapaklarında katlanma yapıyo mu? ben kapatıcı bile sürmüyorum kat kat oluyo diye. ama farın duruşunu değiştirmiş daha etkili gözüküyor renk

Unknown dedi ki...

bende 1 yıldır kullanıyorum, ama sıkmalı tup olanından. ince kremsi bir tabaka, goz farını daha güzel gosteriyor. zaten makyaj bloglarında 1-2 yıldır namı yurumus gitmis durumda :)

audrey dedi ki...

elimde iki baz var şu anda .. bunun da methini çok duydum ama ancak onlar bitince bir şans vereceğim..

hayatreceli dedi ki...

vayyy harika bir ürün bu far nasılda parlak duruyor gerçekten muhteşem:))

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Böyle bir ürün olduğundan bile haberim yok:) makyaj ürünleriyle ne kadar alakalıyım:) Belli başlı ürünler olsun bana yeter. Ama denemek istiyorum çünkü göz farlarım benim de gün içinde çok çabuk dağılıyor. Sağol Aysuncum. Bugün yine bir blogtan birşey öğrendim :)

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Hiç kullanmadım. Çok beğendiğine göre deneyebilirim ben de..

PINKY FASHION dedi ki...

@melislicious: transparan ve çok ince yapıda bir ürün olduğu için kesinlikle göz kapaklarında katlanma yapmıyor

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ben hic primer kullanmadim yuz ve goz icin, far az kullaniyorum cunku bozuluyorlar cabuk, sanirim primer la da denemem lazim ve bu urun tavsiyesinden sonra listeme yazdim hemen :