19 Nisan 2013 Cuma

BOBBI BROWN EYELINER


Bobbi Brown'ın dünyada en çok satan ürünü olan jel eyelinerını bende kullanmaya başladım. Kullanmakla da kalmadım ilk kuyruklu eyeliner deneyimimi kendisiyle yaşadım;)) İlk deneyim diyorum, çünkü bundan önceki kuyruk denemelerimin tümü başarısızlıkla sonuçlanmıştı :)

Bir çok makyaj bloğunda ve youtube kanalında bu eyeliner hakkında olumlu yorumlar görmüştüm. Kendim deneyince de bu yorumların ne kadar yerinde olduğunu anlamış oldum. 

Şu ana kadar kullandığım eyelinerlar içinde uygulaması en rahat olanı. Kolayca sürülüyor, benim gibi eyeliner çekme özürlü bir insana bile kuyruklu eyeliner çektiriyor :))) Gün içinde kalıcılığı başarılı, hatta hiç bozulmadığını söyleyebilirim. 



Jel eyelinerlar da yaşayabilecek en büyük sıkıntı eğer dikkat etmezseniz çabuk kuruyor olmaları. O yüzden, eyelinerı kullandıktan kavanozu sıkıca kapatmak gerekiyor. Hatta ben kullanırken dahi ters çevirip koyuyorum ve şu ana kadar hiç bir jel eyelinerımda kuruma problemi yaşamadım.

Fiyatı   : 65 TL

11 yorum:

★nasli_ dedi ki...

Gözler şahane eyeliner bahane !!

Libra Makeup dedi ki...

Çokk hoş durmuş. Bende aynen senin gibiyim bu konuda ama demekki doğru ürünle güzel sonuçlar çıkabiliyormuş ;)

Unknown dedi ki...

merhaba..makyaj konusunda pek bilgi sahibi olmasam da eyeliner kullanmayı çok seviyorum. Gerçekten çok hoş görünüyor gözlerin güzelliği de daha bir ortaya çıkmış :)
sevgiler

akmayan göz kalemi dedi ki...

nefis görünüyor! mac eyeliner'ımı bitirebilirsem bobbi'ye şans vermeyi düşünüyorum, çok güzelmiş gerçekten de...:)

Kurabiye Atölyesi dedi ki...

çok güzelmiş ama sende yeteneklisin ben pek beceremiyorum :(

Leopondina dedi ki...

Çok güzel olmuş. Gözlerde güzel tabii ;)

Bayanbilen dedi ki...

Eyelinerr! :)) Çok da düzgün çekmişsin ben beceremiyorum bu kadar :)

SihirliGünlük dedi ki...

Elimde mybelline jel eyeliner var, ama bunuda almayı düşünebilirim aklıma düştü :)

gooogoook dedi ki...

Çok güzel çekmişsin jel eyelinerı hakikatten, jel eyeliner beceremeyebilirim korkusuyla almıyorum. Son derece derin gösteriyor gerçekten. Güzel gözlerde ne kadar anlamlı duruyor hep birlikte görmüş olduk. Süper.

darkolivee dedi ki...

Allahımm o nasıl güzel gözler, maşallahh

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Allahım jel eyeliner'da ne? Aysuncum senden birşey daha keşfettim. Yok anacım ben klasik bildiğin göz kalemciyim. Jel di eyelinerdı, pen liner dı yok beceremiyorum:))) Alırım göz kalemimi paşalar gibi sürerim:)) Ben de en son Sephora'dan " make up forever" ın siyah göz kalemini aldım burdan GÖZ KALEMİ ARAYANLARA şidddetle tavsiye ederim.