22 Nisan 2013 Pazartesi

CLINIQUE EVEN BETTER CLINICAL KOYU LEKE SERUMU



Özellikleri  : Bu serum, sivilce izlerini, yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıkları ve güneş lekelerini azaltıp gidermek için formüle edilmiş, kokusuz ve alerji testinden geçmiş bir ürün. Serum etkisini içeriğindeki doğal ve güçlü antioksidanlardan alıyor. 


Yapısı  : Serum olmasına rağmen öyle su gibi sıvı değil, çok daha yoğun bir kıvama sahip. Hatta ben jel nemlendiricilerin kıvamına çok benzetiyorum.


Etkileri : Konuştuğum, Clinique uzmanının söylediğine göre, 1 kutu kullanım sonrasında cilt de aydınlanma oluyormuş. 2 kutu kullanım sonrasında lekelerde açılma ve 3. kutunun bitiminde ise hem aydınlık hem lekeleri azalmış bir cilde sahip oluyormuşsunuz. O nedenle, 1 kutu kullanıp bırakmak, etkilerin görmek için yeterli olmayabiliyormuş.

Ben serumu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Sonuçlarını görmek için henüz çok erken ama cildimi daha aydınlık hissediyorum ve makyaj yaptıktan sonra ki görünüş daha pürüzsüz ve güzel oluyor.

Fiyat  : 30 ml. 175TL

6 yorum:

darkolivee dedi ki...

Bendede güneş lekeri oldu halaa geçmiyor, keşke deneme şansım olsaydı :(( acaba geçirir mi faydası olur mu diye ürün almak istemiyorum artık :((

The World Of Mystery dedi ki...

etkilerini daha sonra paylaşırsan süper olur bende almayı düşünüyorum =)

http://gizemsilah.blogspot.com/

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Benim de böyle bir sihire ihtiyacım var canım:)Sonucunu bize de bildir.Ama cildim çok hassas benim.Bir sıkınrı olur mu acaba?

Adsız dedi ki...

Daha öncede duymuştum bu ürünü. Umarım işe yarar tatlım

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Bu kremelere hiiç inanmıyorum artık. Oldu 3. kutuda sonuç alacaksın o da belki. 3 kutu yuvarlak 550-TL gibi birşey yapar. O paraya git cilt lekelrini lazerle hallet daha iyi sonuç alınıyor inan ki. Ha ben de henüz leke yok çok şükür ama bu leke ve cilt tonu eşitsizlikleri için onlarca kremi kullanan ve bi tomar para akıtan arkadaşlarım olduğundan biliyorum. ve bir çoğu lazerle sorunu %80 hallettiler.

Kuzununannesi dedi ki...

goz altı kremını kullandım fena deıl ..leke ıcın se eger mutlaka denemek lazım canım