9 Nisan 2013 Salı

HEDİYELER


Geçen hafta, Kozmoda.com ile başlatmış olduğumuz hediye çekilişinde verilecek ürünleri denedim ve görüşlerimi paylaşmak için hazırım ;))

Bu arada, bu ürünler benim denemem için gönderildi. Çekilişte verilecek ürünler ise hiç açılmadı. Kazanana direk Kozmoda.com tarafından, kargo ücreti firmaya ait olmak üzere gönderilecek ;))


Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi : Neutrogena'nın bu kremini ilk kez kullandım. Fakat, daha öncesinde farklı ürünlerini kullanmış ve fiyat / kalite oranı olarak başarılı bulmuştum. Bu, bakım kremi içinde aynı şeyi düşünüyorum. Hızlı emiliyor, cilt de yapış yapış bir his bırakmıyor ve iyi nemlendiriyor. Olumsuz bir etki gözlemlemedim, fakat içeriğinde paraben olduğunu gördüm. Bu konuda hassas olanlar için bunu bir not olarak söyleyebilirim ;)


Neutrogena Lip Balm: Çok hafif kokusu, SPF 20 koruması ve dudaklara yoğun nem vermesiyle çok iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim.


Bioblas Saç Dökülmesine ve Kepeğe Karşı Etkili Şampuan: İçeriğindeki bitkisel serum sayesinde saç dökülmesini azaltmaya yönelik bir şampuan. Şampuanın kapağını açar açmaz bitki kokularını hissedebiliyorsunuz. Daha öncede bir çok kez bahsettiğim gibi benim saçlarım çoook kuru ve kalın telli. Bioblası bir kaç defa kullandım, herhangi bir sorun yaşamadım ama saçlarım çok kuru olduğundan daha fazla nem veren bir şampuana geçmek zorunda kaldım. Annem normal ve ince telli saçlara sahiptir. O şampuanı kullanmaya devam ediyor ve memnun olduğunu söyledi :)


Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Sıvı Saç Kremi: En çok sevdiğim ürünü en sona sakladım :)) Bu ürünü ilk gördüğümde gayet ön yargılı olarak, "amaaan sıvı saç kremi de ne işe yarar" die düşündüm. Fakat kullanınca ne kadar yanıldığımı gördüm. Hiç saç kremi uygulanmamış saçlara sadece 2-3 kez sıktım. Saçlarım bir anda yumuşacık oldu ve tararken hiç bir zorluk çekmedim.

Tüm bu ürünleri kazanma şansı devam ediyor. Katılmak isterseniz, tık tık

3 yorum:

günlük yaşamım dedi ki...

el yüz kremini ben de kullanıyuoprum çok güzel :)

Polinefashion dedi ki...


Wow, amazing Blog! <3

Do you want to follow each other ? :)

zeynep aksoy dedi ki...

Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi

çok başarılı bir krem özellikle benim gibi ellerini devamlı yıkayan biri için süper ötesi ..

http://zeynebinkurabiyeleri.blogspot.com/