24 Nisan 2013 Çarşamba

Loreal Lash Architect Mascara 4D Yorum


En çok kullandığım makyaj malzemelerinin başında rimel geldiği için indirimlerde yakaladıkça yedekliyorum. Bir rimel bana en fazla 2 ay dayandığından, sırası geleni kullanıyorum. Hem daha az para harcamış oluyorum hem de yeni rimeller deneyip paylaşabiliyorum ;)


Bu rimeli de geçtiğimiz aylardaki indirimlerden birinden yakalamıştım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve ciddi anlamda çok başarılı buldum.

Rimeli ilk açtığım anda fırçasını hiç gözüm tutmamıştı. Çünkü normalde kalın fırçalı rimelleri seviyorum, bununki ise pek bir inceydi. Kullandığımda ise, kirpikleri dolgun ve uzun gösteriyor olmasını çok sevdim. Özellikle dolgunlaştırma konusunda takdirimi topladı.

Benim rimel de önem verdiğim bir diğer konu ise, gün sonunda dökülme yapıp yapmamasıdır. Normalde rimeli sabah saat 8:00 gibi sürüp akşam 8:00 - 9:00 gibi çıkarmama rağmen hiç dökülme yapmıyor. Bu da kendisine kocaman bir artı puan vermemi sağladı.

Bana göre tek kusuru, çıkarırken göz çevresine çok dağılıyor olması. Bunu da o kadar dert etmiyorum.


Bitince yeniden alır mısın derseniz; evet, alırım! Normalde fiyatı 45 TL civarında ama ben indirim takipçisi olduğum için bu fiyattan alacağımı sanmıyorum :))

Bu arada hemen bir indirim haberi de vereyim;) Loreal Lash Architect Mascara 4D Rimel, Nisan ayı boyunca Watsons'larda indirimde olduğundan şu an ihtiyacı olan varsa 30TL'ye alabilir, benden söylemesi ;))

Aranızda bu rimeli daha önce kullanan var mı? Sizde benim  kadar memnun kaldınız mı?

Not: Düğün sezonu açılırken bu yaz evlenecek olanlar varsa, birbirinden güzel gelinlik modelleri için bu posta bakabilirler, tık tık

3 yorum:

Unknown dedi ki...

hiç bir rimel görmedim ben 4D'den güzelll :)) loreal'in bütüün rimellerini kullandım,diğer markalardan çook rimel kullandım ama bu rimel anlatılmaz yaşanır sende yaşıyorsun zaten:) benim ölene kadar tek favorimm bu :)

Kuzununannesi dedi ki...

ben cok begenmemıstım yapıstırdı kırpıklerımı ...belkı de ıcerıgı yenıledırler :) tesekkurler canım

BÜTÜ dedi ki...

maşallah senin kirpiklerinde hepsi çok hoş olur bence :)