2 Eylül 2013 Pazartesi

MARMARİS - HİSARÖNÜ KÖRFEZİ


Bu seferki postum güzellik ve moda dışında olacak ama Pinky on Board postlarını yaptığım koyları kısacık da olsa sizlerle paylaşmak istedim. Koylar birbirine çok yakın. Tekneyle çıktığınızda hepsini 1 günde dolaşmanız mümkün ama eğer imkanınız varsa her birinde en az 1 gün kalıp tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.


İlk gittiğimiz koy Orhaniyeydi. Burası aslında Kızkumu ile meşhur fakat bizim gittiğimiz gün deniz yüksek olduğu için fotoğraflayamadım. Kızkumu'nun özelliği, denizde oluşmuş doğal yol sayesinde denizin ortasında yürüyebilmeniz. Uzaktan bakıldığında ise, insanlar sanki  denizin üzerinde yürüyormuş gibi duruyor.


Burası benim en sevdiğim koylardan biri olan Turgut. Denizle ormanın bir araya geldiği müthiş bir yer. Koyda eskiden kalınacak hiç bir yer yoktu. Geçen sene resimlerde gördüğünüz 5 yıldızlı otel tamamlendı. Gitmedim ama duyduğuma göre haremlik selamlıkmış. Bu tarz otel tercih edenlerin seveceğini düşünüyorum.



Selimiye, bu posttaki diğer koylara göre daha popüler bir hale geldi ve daha fazla insan tarafından biliniyor. Marmaris, Bodrum, Çeşme'nin karmaşası olmadan sadece kafa dinlemek isteyenlerin seveceği türden bir yer. Eğer giderseniz Sardunya'da Balık yemeden dönmemenizi tavsiye ederim.




Bencik koyu'da sessiz sakin mavi yolculuğa çıkıldığında bir gece kalınabilecek, restaurant vs. olmayan güzel bir koy.



10 yorum:

darkolivee dedi ki...

Ahh denizin içinde yaşıyorum yakında yüzgeçlerim çıkıcak halaa deniz görünce içim gidiyor
deniz aşkı böyle bişiy sanırım :)

harika bir post olmuş canım

kozmetikperisi dedi ki...

Cok guzel koylar cnm, fotograflarda nefis:)

Unknown dedi ki...

Çok güzelmişşş :) Canım çekti :)

Nesrin dedi ki...

merhaba , bende marmariste yaşıyorum gerçekten çok güzel bir yerde tatil yaptınız :)

evet aynen öyledir haremlik , selamlık bir otel çok lüks gerçekten interneten inceleyebilrisinz. angels pennisula diye geçmektedir.
:)

wishingbeauty blog dedi ki...

geçen sene bizde hisarönünde yapmıştık tatilimizi.inanılmaz güzel bir denizi ve doğası var.selimiye'ye araçla gitmiştik,ne huzurlu bir yerdi orası öyle:)kesinlikle yeniden gitmek isterim.sanırım en güzeli senin yaptığın gibi deniz yoluyla gezmek koyları.bir türlü kısmet olmadı yatla dolaşmak inşallah seneye artık.ne güzel bir post olmuş severek okudum canım:) sevgiler

İlknur Kağan dedi ki...

Kız kumu çok güzeldi.selimiye de öyle. Biz çiftlik diye biryere gitmiştik hala unutamıyorum

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Selimiye çok kalabalık oldu artık. Herkes orda :) Öpüyorum seni :)

Grace Happy dedi ki...

YA SUAN RESIMLER OKADAR IYI GELDIKI uzun sure sade'nin sarkıları eslıgınde bakabılırım

Melislicious dedi ki...

harika yerler gezmişsin cnm resmen rehber niteliğinde ve ben hiç marmarise gitmedim:)))) öyleyse ilk hedef bu güzel koylar olacak:P
sevgiler

Kuzununannesi dedi ki...

ayy ne gusel kareelr marmarısın nefıs hallerını buradan gormek cok guzel tesekkur ederım canım