13 Eylül 2013 Cuma

MISSHA PERFECT COVER BB KREM


Günlük kullanım açsından BB kremler, fondötenlere rakip gösterilir hale geldi. Tam isimleri "blemish balm cream" olup, cilt kusurlarını gizlerken aynı zamanda tedavi yapıyor oluşlarıyla da fondötenlerle aralarında fark yaratıyorlar.


Eminim, Kore menşeli olan Missha BB krem hakkında bir çoğunuz diğer bloglarda olumlu yorumlar okumuşsunuz. Bende uzun zamandan beri bu yorumları takip etmeme rağmen, en sonunda 2 hafta önce kullanmaya başladım. Şu an ise, bu kadar beklemiş olduğuma üzülüyorum.


Missha BB Krem, yüzde ağırlık yapmadan ve cildin hava almasına engel olmadan yüzünüzdeki kusurları mükemmel bir şekilde kapatıyor. Üstelik gün boyunca kalıcı. Cildimin karma olması sebebiyle, fondöten kullandığımda gün sonunda parlama sorunuyla karşılaşabiliyordum, fakat BB kremde böyle bir sorunda yaşamadım. Bu arada unutmadan, kremin 42 faktör güneş koruma içerdiğini ve gün içinde güneşin zararlı etkilerinden koruduğunu söyleyeyim.

Yukarıda da söylediğim gibi BB kremlerin asıl özellikleri, cilt kusurlarını da gideriyor oluşları. Ben henüz 2 haftadır kullandığım için bu yönünü gözlemleme şansım olmadı ama bu konuda da ümitliyim.


Benim kullandığım renk no 21. Hafif grimsi gibi dursa da cilde uygulandıktan sonra bir kaç dakika içinde cilt rengiyle uyum sağlıyor. Açık buğday tenliler için bu rengin uygun olacağını düşünüyorum.

Missha BB kremi almak veya diğer BB kremlerini incelemek isterseniz internet sitesine bakabilirsiniz.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Hala bi BB cream edinemedim çünkü şuan piyasadakiler daha çok kapatıcı özelliği içerikliler ve fondöten gibi duruyorlar. Bunu merak ettim, bilgilendirme için teşekkürler canım :)

Kuzununannesi dedi ki...

tatlım evde 127864728965438 tane bb kremın var degıl mı:))

Emine Karaoğlu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Emine Karaoğlu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Emine Karaoğlu dedi ki...

BB kremler herhalde biz kadınlar tarafından fondötene oranla daha çok sevildi. Ben kullanıyorum ama bu markaya ait değil.
Sevgiler
Emilia
www.eminekaraoglu.blogspot.com

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

gulegule kullan cok guzel bir renk tonu:)

Unknown dedi ki...

Ben de henüz BB Krem kullanmadım ama Missha ilk deneyeceğim ürün olacak, teşekkürler

ilknurundunyasi dedi ki...

ben hala bb krem denemeyenlerdenim bu bilgiler benim için önemli..