30 Eylül 2013 Pazartesi

YENİ ÜRÜN: LANCOME DREAMTONE


Cilt lekeleriyle ilgili çok ciddi bir sorun yaşamıyor olmama rağmen, ufak sivilce lekeleri yüzünden fondöten kullanmadan makyajımı tamamlayamıyorum. Bir göz kalemi, bir rimel ile makyajını tamamlayanlara her zaman imrendiğim için "makyajsız olsanız dahi" güzel bir cilt vaat eden Lancome DreamTone'u kullanmaya başladım. 



Duru ve pürüzsüz bir cilt herhalde tüm kadınların hayalidir. Lancome, kadınların bu istediğini karşılayacak doğal ve kalıcı sonuç  sağlayan ilk cilt bakımı ürünü olan DreamTone'u yarattı. Yurt dışında büyük ilgi gören ürünü, denemeye başlayalı sadece 10 gün oldu. Sonucu görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum. İlk izlenim olarak, kullanmaya başladığım andan itibaren cildime yumuşaklık ve nem verdiğini söyleyebilirim. DreamTone, benim cildimin nem ihtiyacına da yeterli geldiğinden, kullandığımda başka nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum.

DreamTone'un açık tenliler, buğday tenliler ve koyu renkliler için 3 farklı pigmentasyon profili için üç değişik formülü bulunuyor. Ben açık tenliler için olan 1 numarayı kullanıyorum.


DreamTone, cildi renk düzensizliklerinden arındırmak ve cilde sağlıklı bir ışıltı vermek için formülünde 3 aktif içeriği bir araya getiriyor:

Transparan inci tanecikleri                : Cilde anında daha aydınlık bir görünüm kazandırıyor. 
Pembe – bakır renk pigmentleri          : Anında daha homojen bir cilt görünümü sağlıyor.
Işıltı veren ışık tanecikleri          : Cildin sağlıklı bir ışıltıyla daha canlı ve daha kusursuz görünmesini sağlıyor.


Döndürrülerek açılan kapağı hem şık hem de kullanım açısından pratik.


Yavruağzı renginde ve hoş bir gül kokusuna sahip. Yapısı yağsız ve cilt tarafından kolayca emiliyor. 


Cildimdeki sivilce lekelerini ve kızarıklıkları gidermek için günde 2 defa uyguluyorum. Kullanmaya başlamadan önce lekelerin fotoğraflarını çektim, ürün bittiğinde ise son halini görüntüleyip paylaşacağım. Böylece DreamTone'nun etkilerini hep beraber görmüş olacağız.

Fiyatı :250 TL

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Merakla bekliiyoruz canım sonuçlarını :)

Notes dedi ki...

umarım,iyi sonuçlar elde edersiniz :)