30 Mayıs 2014 Cuma

DARPHIN MELAPERFECT FONDÖTEN


Eminim ki bir çok kişi, yazın ciltte ağırlık yapan veya kalıp gibi duran fondöten kullanmayı sevmiyordur. Bende bu çoğunluğun içinde olduğum için havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte fondöten konusunda daha seçici olmaya başladım. 


Darphin Melaperfect fondöten, ağır bir yapıya sahip olmamasına rağmen kapatıcılık ve kalıcılık konusunda oldukça başarılı. Cilt ile bütünleşip, size fondöten kullandığınızı unutturuyor. Sivilceye yatkın olan cildimde herhangi bir problem yaratmaması ise benim için en büyük artısı.


Darphin Melaperfect fondötenin asıl özelliği ise, cilt tonu eşitsizliklerini hedef alması. Yani ciltte renk bütünlüğü sağlaması. Fondöteni 1 aydan fazla bir süredir kullanan biri olarak, ürünün bu konudaki vaadini yerine getirdiğini söyleyebilirim.

Fondöten, Darphin'in leke serumu içeriğine sahip olduğundan uzun vadeli kullanımda cilt lekelerini giderme özelliği var. Ancak bunun için düzenli kullanım gerekiyor. Ben henüz o kadar düzenli kullanmadığım için bu konuda yorum yapamayacağım. Fakat, leke serumu kullananların mutlaka içeriğinde SPF olan ve leke gidermeye yardımcı olan bu tür fondötenler kullanmasını öneririm.


Ürünün Ivory, Beige ve Honey olmak üzere 3 rengi bulunuyor. Açık buğday tenli olduğum için bana en iyi uyan renk Ivory oldu. Aşağıdaki resimde Ivory rengini ve ürünün yapısını görebilirsiniz.


Darphin Melaperfect Fondöten, %32'si doğal içeriğe sahip ve SPF 15 güneş koruması içeriyor. Ürünü, Spa merkezlerinden ve eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı, 119 TL

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Aynı fonöteni kullanıyorum ve çooook memnunum :)

www.dilarakoseler.com

rebeltakipte dedi ki...

güle güle kullan canım, ben bb kremler çıktı çıkalı fondöten kullanmayı bıraktım doğrusu