18 Kasım 2014 Salı

KIEHL'S SUPER MULTI CORRECTIVE EYE-OPENING SERUM


30'lu yaşlarla birlikte, göz bakımına önem vermiş durumdayım. Kiehl's Super Multi Corrective Eye-Opening serum ise, son günlerde bakım rutinime eklenen ürünlerden biri. Serumun özelliklerine geçmeden, Kiehl's ürünleri ile henüz tanışmamış olanların bu postuma  göz atmalarını tavsiye ederim, çünkü Kiehl'si diğer markalardan ayıran bir özelliğinin mağaza konsepti olduğunu düşünüyorum.


Serum, göz çevresini "toparlama, sıkılaştırma, pürüzsüzleştirme, nemlendirme ve aydınlatmaya" yönelik geliştirilmiş. Zamanla göz kapağında görülen elastikiyet kaybı ve sarkmalar sonucu gözler daha küçük görünmeye başlıyor. Serumun hedefi göz çevresini toparlayarak, gözlerin daha açık görünmesini sağlamak. 


Temel İçerikler:

Ramnoz Özü: Göz çevresindeki elastikiyetini kaybetmiş bölgeyi toparlar ve sıkılaştırır.

Sodyum Hiyalüronat : Cildin yüzeyinde yoğun su tutma özelliğiyle bilinen bu içerik göz çevresindeki kırışıklıkları azaltarak daha genç bir göz çevresi görünümü sağlıyor.

Cilt Aydınlatıcı Mineraller: Anında yoğun nem verir ve göz çevresinde aydınlanma sağlar.


Ürünü kullanmaya başlayalı yaklaşık 10 gün oldu. Öncelikle, yapısının çok hafif olduğunu ve göz çevrenize sürdüğünüz anda emildiğini söyleyebilirim. Cildin alt tabakalarını hedef alan bir ürün olduğu için üzerine günlük göz çevresi nemlendiricinizi uygulayabiliyorsunuz. Uzun süreli etkilerini söylemek için henüz çok erken ama Kiehl's markasının ürünlerini daha önce kullanıp memnun kaldığım için o yönde de beklentim yüksek.

Siz Kiehl's ürünlerini kullandınız mı, yorumlarınız neler?

Fiyatı: 15ml / 129TL

8 yorum:

hayatreceli dedi ki...

harika bir serum bu!! tatlım belli bir yaştan sonra kullanmak gerekiyor. Gule Gule kullan :)) sevgiler...

nily21 dedi ki...

Kiehl's göz ürünleriyle ilgili genelde olumlu yorumlar okuyorum. Henüz denemedim ama bu serumu da not ettim :)

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

Bende şimdiye kadar hep Clinique kullandım. Ne yazık ki biraz hassas bir göz çevresine sahibim ve göz altı morluklarım var. Kiehl's i uzun zamandır duyuyordum ama hiç şans vermemiştim. Senin bu güzel yorumlarından sonra denemekte bir sakınca görmüyorum :)

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Kiehls urunlerini ben de begenerek kullaniyorum, bunun da ambalaji da ilgimi cekti, bir ara deneyecegim : )

Unknown dedi ki...

2 yıl önce yazmışsınız son fikrinizi beyan etmemissiniz tavsiye eder misiniz göz kapaklarindaki düşüklükleri azaltti mi gözleriniz daha açık gözüküyor mu

Unknown dedi ki...

2 yıl olmuş ürünü yazalı sonuçlarını paylasmamissiniz

Unknown dedi ki...

2 yıl önce yazmışsınız son fikrinizi beyan etmemissiniz tavsiye eder misiniz göz kapaklarindaki düşüklükleri azaltti mi gözleriniz daha açık gözüküyor mu

PINKY FASHION dedi ki...

Merhaba, ürünü yarıya kadar kullanabildim, sonrasında hamile kaldığım için tüm ürünleri bıraktım. Kullandığım kadarıyla göz kapaklarımda herhangi bir değişiklik gözlemlemedim.