11 Kasım 2014 Salı

SERAP TAN BABY SHOWER


Son yıllarda, ülkemizde oldukça popüler hale gelen Baby Shower Partileri, daha önce katılmadığım için bana biraz uzaktı. Fakat, söz konusu sevgili arkadaşım Serap olunca partiye katılmak kaçınılmazdı. 

Galata Nar Hotel'de gerçekleşen organizasyonda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve zevkli sunumlar hazırlanmıştı. Parti için günler öncesinden hazırlanıldığı ve büyük emek harcandığı her detaydan anlaşılıyordu.


Serap'ın Baby Shower konseptinde romantik detaylar hakimdi. Anı masası da buna uygun olarak, çocuklara mucizeler ekibi tarafından hazırlanmıştı. Anı kartlarını süslemek ise ayrı bir keyifti.




Şekerleme masası Pink Lemonade Event tarafından kusursuz bir şekilde hazırlanmıştı. Öyle ki, masa hiç bozulmasa hep böyle kalsa deyip uzun süre cupcake ve kurabiyeleri dokunmadan sadece fotoğraf çektim :))




Ways of Grace bloğundan Ceren ile sonunda tanıştık. Fotoğraflarda gördüğünüz kadar tatlı ve sıcakkanlı.


Evet, fotoğrafta gördüğünüz bir bebek bezi pastası ve onu biz yaptık :)) Bizim ekibin konsepti Arı maya idi. Bu konsepte uygun olarak, molfix bebek bezi pastamızı süsledik. Yarışmada derece alamasak da biz sonuçtan gayet memnun kaldık :))

Sponsor firmalar bizi bu günde yalnız bırakmadılar ve birbirinden güzel hediyelerle bizleri şımarttılar ;)


Baby Corner'ın lolipop şeklindeki bebek önlüğü çok tatlı değil mi?


Kozmoklinik bize en sevilen ürünlerinden oluşan bir güzellik ve bakım paketi hazırlamıştı. Arm & Hammer diş macunu ile ilgili daha önceden yazdığım yazıyı buradan, Burt's Bees tırnak eti bakım kremi için yazımı buradan, Burt's Bees dudak kremi yazımı ise buradan  okuyabilirsiniz.


Missha'nın BB kremlerini bir çok kişi gibi bende beğenerek kullanıyordum. Şimdi ise rimellerini deneme şansım oldu. 3D rimelinden çok memnun kaldım. En kısa zamanda detaylı  bir post hazırlayacağım. BB krem hakkındaki yorumlarıma buradan ulaşabilirisiniz ;)


Gülsha doğal damask gülü yağı ve gül suyu hediye etti. Ürünlerin cam şişede oluşlarına ve muhteşem kokularına bayıldım. İncelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz.
                         

Modagram.com herkese 100 lira tutarında hediye çeki verdi. Bu paketin içindeki cicilerimle yaptığım kombini önümüzdeki günlerde paylaşacağım ;)


Naramaxx'ın sezon renklerinde bluzü ise çekilişte çıktı ;)
           

Klorane ve Elancyl ürünlerinden oluşan hediyelerimiz... Klorane'nin kuru şampuanını kullanmaya başladım. Özellikle geçen hafta hayatımı kurtardı diyebilirim. Şöyle ki, bir arkadaşımızın düğününe katılmak için düğünün gerçekleşeceği otele yerleştik. Ben önce saçlarıma fön çektirip sonra masaj yaptırma gafletinde bulununca, saçlarım masajda kullanılan yağlardan dolayı vıcık vıcık oldu. Otelin kuaföründe sıra bekleyip tekrar fön çektirmek mümkün olmadığı için son bir umutla Klorane kuru şampuanı saçlarıma sıktım, sonra taradım. Saçım ilk fön çektirdiğim andaki gibi olunca, gözlerime inanamadım. O gün bugündür herkese tavsiye ediyorum :))


Beliz Kozmetik takma kirpikten dudak nemlendiriciye içeriğinde bir çok ürün olan bir set hediye etti. Haftasonu Kiss  marka takma kirpiği kullandım, hem rahatlığını hem de yarattığı etkiyi sevdim.

2 yorum:

El ele geziyoruz... dedi ki...

herşey harika görünüyor süper Allah tamamına erdirsin diyelim :)

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

ben seviyorum boyle etkinlikleri :) benim icin mutlulugu birlikte paylasmak bu tur etkinlikler :) dugunlerde oyle degil mi?