23 Mart 2016 Çarşamba

NetModa İle Tanışın


Son yıllarda adından sıkça söz ettiren giyim ve aksesuar kategorisinde bulunan toplayıcı siteler arasındaki rekabet ve fark yaratma isteğini de beraberinde getiriyor. Netmoda.com farklı ve eğlenceli konsepti ile dikkat çekmeye devam ediyor.
Netmoda, giyim ve aksesuar kategorisinde yer alan, çok sayıda farklı e-ticaret sitelerindeki ürünleri bir araya getirdi. Diğer sitelerden farkı ise site kullanıcıları farklı sitelerdeki ürünlerin aynı çatı altında toplayıp, kombin yapabiliyor oluşları.
Site 2012 yılının Haziran ayında 3 orijinal beyin tarafından kuruldu. Bu parlak beyinler; Ahmet Buğra Ferah, Tolga Önal ve Fatih Yılmaz. Proje, 2012 Kasım ayında açıldı ve bu sektöre hızlı bir giriş yaptı. Toplayıcı sitelerde kullanıcıların en çok dikkat ettikleri konu; sitenin anlaşmalı olduğu site sayısı ve ürün sayısı oluyor. Netmoda bu konuda da rakiplerini geride bırakıyor. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere toplamda 122 binden fazla ürün ve 40’tan fazla e-ticaret sitesi barındırıyor bünyesinde. Anlaşmalı olduğu e-ticaret sitelerine örnek verecek olursak; Mango, Morhipo, Lidyana ve Muda gibi çok sayıda alanında öncü firmalar yer alıyor.
Netmoda’nın diğer sitelerden bir adım önde olmasının sebebi ise “kombin yap” özelliği. Kombin yapma özelliği ile farklı e-ticaret sitelerinden toplanan ürünleri bir araya getirmesi. Sürükle ve bırak ile kullanılan bu özellik, 25 farklı kategorideki ürünlerin aynı ekranda kombin yapılmasını sağlıyor. Sadece-sürükle bırak değil aynı zamanda üst tarafta bulunan geri al, kopyala, arkaya at, öne getir, döndür, çevir, yakınlaş, uzaklaş ve sil seçenekleri ile de online alışverişi daha da keyifli hale getiriyor.
Özellikle kadınlar olmak üzere; web sitesine giriş yaptıktan sonra çıkamayacaklarını söylemek isteriz. Kısa süre önce açılan bir site için günlük tekil ziyaretçi sayısı 10 bini geçiyor.
Sitenin kurucuları uluslararası pazarı hedef aldıklarını söylemekten çekinmiyor. Teknolojinin getirilerine uygun bir şekilde en iyi kullanıcı deneyimini ve memnuniyetini sağlamak istediklerini dile getiriyorlar. Bunun için de kullanıcılara ve üyelere trendleri keşfetme, tanımlama ve paylaşma olanağı sağladıklarını söylüyorlar. Sitede gün geçtikçe gelişen seçeneklerle birlikte uluslararası standartlara ulaşacağı kesin.


1 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Hemen göz atıyorum o halde ♥