8 Haziran 2016 Çarşamba

AVON ANEW VITALE VISIBLE PERFECTION - Anında Mükemmelleştirici Bakım


Avon, Anew Vitale Visible Perfection, anında mükemmeleştirici bakım kremi yeni kullanmaya başladığım ürünlerden biri. Önce ürünün vaat ettiklerine bir bakalım;

1) Vitale Visible Perfection ilk kullanımdan itibaren cildin ışıltısını fark edilir şekilde artırır.
2) Cildin pürüzlü görünüm ve renk bozukluğunu düzgünleştirmeye ve mükemmel cilt kalitesi yaratmaya yardım eder.
3) Anew Vitale Visible Perfection'ın anında etkisi sayesinde cilt makyajsız bile kusursuz güzel ve kusursuz görünür.


2 haftalık kullanım sonrasında ürün hakkında benim yorumlarım ise şöyle;

Cildin ışıltısını arttırma özelliğini gözlemleyemedim. Zaten bu özelliği kullandığım diğer baz kremlerde de gözlemleyememiştim. Bu belki de benim eksikliğimdir, bilmiyorum.

Cildi pürüzleştirmesi ile ilgili şunu söyleyebilirim. Sürüldüğü andan itibaren cildi kadife gibi pürüzsüz yapıyor. Hani dokunmaya doyamadığınız tarzdan. Böylece cildiniz fondöten ve /veya allık uygulamak için hazır hale geliyor. Sırf bu özelliği dahi ürünü sevmeme ve makyaj çantamdan yerini almasına yetti.


Ürünü makyaj bazı olarak kullandığım gibi, tek başına da kullanıyorum fakat en iyi etkiyi baz olarak kullandığımda aldım.

Belirgin hoş bir kokusu var. Beni rahatsız etmedi, hatta hoşuma gitti.

Özet olarak, Avon, Anew Vitale Visible Perfection, anında mükemmeleştirici bakım kreminin beklentilerimi karşıladığını ve memnun kaldığımı söyleyebilirim

1 yorum:

Moda Düşleri dedi ki...

Avonun cilt ürünlerini pek beğenmiyorum tabi belkide bana iyi gelmiyor. Bu ürünü hiç kullanmadım loreal'ın cilt mükemmeleştirici bakım kremini kullanmıştım gayet memnun kaldım :)