27 Haziran 2016 Pazartesi

Kullandığım ve Memnun Kaldığım Bebek Ürünleri


Belki bilmeyenler vardır, geçtiğimi Aralık ayında doğum yaptım. Kızım şu anda 6 aylık oldu. Bu geçen zamanda kullandığım bir çok farklı ürün oldu. Bu sayede en beğendiklerimi derleme fırsatı buldum. Bu 3 ürün sadece bir başlangıç olsun, beğendiğim diğer ürünleri de başka postlarda anlatmaya devam edeceğim.


Mustela Hydra Bebe Şampuan: Kızımın ilk banyosundan itibaren (hem saç hem vucüt için) şampuan olarak Mustela'yı kullanıyorum. %93 doğal içeriğe sahip ve paraben içermiyor. Çok hafif ve mis gibi bir kokusu var. Bebek cildi çok hassas olduğu için kullandığımız ürünlerin cildini tahriş etmemesi önemli. 6 aydır herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için Mustela Hydra Bebe Şampuan kullanmaya devam ediyorum.

Bioderma Atoderm Intensive: Selin yaklaşık 2 aylıkken dermatit olmuş ve yüzü kırmızı kırmızı kabarmıştı. Doktorumuz bir merhem ile birlikte Bioderma Atoderm Intensive kullanmamızı önerdi. Dermatit 3 gün gibi kısa bir sürede iyileşti. Doktorumuz Bioderma Atodermi bundan sonrada günlük nemlendirici olarak da kullanabileceğimizi söyledi. O günden sonra her gün olmasa da haftada 1 - 2 defa nemlendirici olarak Bioderma Atoderm intensive kullanıyoruz. Bir daha böyle bir sorun yaşamadık.

Mustela Bebek Yağı: Mustela bebek yağı ile eczacının tavsiyesiyle tanıştım. Bu ürünü tercih etmemdeki sebep %99 içeriğin doğal yağlardan oluşması ve paraben içermemesiydi. Bebek yağını her banyo sonrasında hafif bir masaj ile birlikte uyguluyorum. Ciltte ağırlık yapmadan emiliyor ve aramotik kokusu ile bebeği rahatlatıyor (en azından bana öyle geliyor :))

Siz de bebeğiniz için kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri paylaşırsanız sevinirim.

2 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

Cnm kerem yeni doğduğunda bende ilk mustela kullandim,sampuanindan pisik kremine kadar.barrier pisik kremi cok etkili denemediysen tavsiye ederim

Sade Bir Yaşam dedi ki...

Mustela ürünlerini hiç denemedim ama bende Eylül Masal'ın doğumundan itibaren Burt's Bees ürünlerini kullanıyorum, farklı bir marka denemek istersen tavsiye ederim canım. Selin kuzu sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah ♥