1 Kasım 2016 Salı

BIODERMA ATODERM EL KREMİ



Bioderma'nın Atoderm serisi ile ilk kez Selin 2 haftalıkken doktorunun tavsiyesi üzerine tanışmıştım. Kızımın cildi kuruluktan kızarmış ve dermatit oluşmuştu. Doktoru günlük nemlendirici olarak Bioderma Atoderm serisini kullanmamızı tavsiye etti. O gün bugündür (yaklaşık 10 aydır) Selin'in cildinde ne zaman kuruluk hissetsem hemen nemlediricisini kullanmaya başlıyorum. Anında nemlendirip cildini yatıştırıyor. Selin ile birlikte keşfettiğim bu seriyi artık kendim için de kullanıyorum.


 Bugün sizlere bahsedeceğim ürün Bioderma Atoderm Kuru ve Çatlamış eller için olan el kremi. Soğuk havaların başlaması ile birlikte ellerim hemen kızarıp çatlamaya başlamıştı. Sürekli el kremi kullanmama rağmen o an için cildimde rahatlama sağlıyor, fakat sonrasında yine eski haline dönüyordu. Bu kremi sadece günde bir veya iki defa kullanıyorum, cildimi anında yatıştırıyor, rahatlatıp nemlendiriyor. Bugüne kadar kullandığım el kremleri içerisinde en memnun kaldığım ve gerçekten işe yarayan ürün bu oldu.


Yapısı gayet ince, elde yapış yapış bir his bırakmıyor. Özellikle, benim gibi sürekli klavye kullanan biri için bu önemli bir özellik ve büyük bir artı.

Kokusu belirgin, benim hoşuma gitti. Ancak, koku hassasiyeti olanlar almadan önce denerlerse iyi olur diye düşünüyorum.

Fiyatı 25 lira civarında. El kremi için biraz pahalı gibi gözükse de  hızlı ve kalıcı etkisi göz önüne alındığında fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Peki, tekrar alır mıyım? Kış ayları için mutlaka alırım.

2 yorum:

ben-ce dedi ki...

avuç içlerimde aşırı kuruluktan soyulmalar başlamıştı, uygun krem arıyordum ki karşıma çıktı, teşekkürler

PINKY FASHION dedi ki...

Rica ederim, umarım siz de memnun kalırsınız ;)