21 Mart 2017 Salı

MAYBELLINE - Anti Age The Eraser Eye Kapatıcı


Daha yeni Estee Lauder Double Wear kapatıcı almama rağmen Maybelline'nin çok övülen kapatıcısının indirimde olmasına kayıtsız kalamadım ve aldım. 
Estee Lauder'in kapatıcısını daha sonra inceleyeceğim, ancak şimdilik şu kadar söyleyeyim, Maybelline The Eraser Eye kapatıcı şimdiden onun pabucunu dama attırdı. Maybelline kapatıcıyı aldım alalı elim başkasına gitmiyor.


Ambalajı kullanım açısından pratik. Ancak süngerli olması ve süngerin sürekli nemli kalması hijyen açısından sorun oluşturabilir. Eğer kırk yılda bir kapatıcı uyguluyorsanız, belki başka bir ürün almayı düşünebilirsiniz, çünkü süngerin uzun süre kullanılmadan kapalı kalması bakteri oluşumuna çanak tutacaktır.


Ürün ince yapısı ve yüksek kapatıcılığı ile bir kapatıcıdan beklenen neredeyse bütün özellikleri bir arada karşılıyor. Aynı zamanda çizgilere dolmuyor ve göz altını pürüzsüz gösteriyor. Eğer, göz altınızda renk eşitsizliği belirginse o zaman altına bir corrector uygulamanız gerekiyor. Zaten mor göz altını corrector olmadan hiç bir kapatıcı tam olarak maalesef kapatamıyor.

Bu kadar olumlu özelliği bir arada toplayan bir ürünün high end marka olmaması ve uygun fiyat ile kolay ulaşılması ise bir diğer artı. Bir de üstüne benim gibi %50 indirimde 19 liraya satın alırsanız, işte o zaman tadından yenmiyor :)

Hiç yorum yok: