11 Ekim 2011 Salı

MACHKA












Hepimizin favori markaları vardır ama tüm koleksiyonunu beğendiğimiz marka çok nadirdir. İllaki içinde hiç giyemeyeceğimiz parçalar mevcuttur. Fakat benim için Machka, tüm koleksiyonuna sahip olmak isteyeceğim, her bir parçasını severek giyeceğim çok özel bir koleksiyona sahip. Fiyatlar İpekyol, Zara ya da Koton'a oranla pahalı olduğu için şimdilik gardrobum bir kaç parça ile sınırlı, fakat önümüzdeki günlerde yeni parçalar ekleneceği kesin.



Yukarıdaki elbiselerden favorim 1. sıradaki yaka detaylı elbise oldu.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben FNO gecesinde yaka detaylı elbise ile siyah payetli arasında kalarak siyahlıyı giymiştim ama inci yakada gözüm kaldı diyebilirim! :) Machka markasından sorumlu pazarlama uzmanı olarak tüm koleksiyonu ben de çok ama çok seviyorum canım :)

Not: Eteği Palladium Zara'dan aldım ben baktığımda da S beden reyonda yoktu depodan getirdiler, devamı vardır umuyorum :/

Buket Poyraz dedi ki...

1. resimdeki elbiseye ben de bayıldım :)

www.buketpoyraz.blogspot.com

deniz saatçioğlu dedi ki...

Merhaba, Öncelikle blogun hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza :)

Machka nın inci yakalı elbiselerine ben de bayılıp FNO postumda resimleriyle birlikte belirtmiştim. Hatta yakayı ayrıca satsalar alacaktım ama hayır dediler :)

7. izleyicin benim, sevgiler

denizsaatcioglu.blogspot.com

Grace Happy dedi ki...

bende asagıdakı elbıseyı nerede gıyecegımı dusunerekten aldım ama hala nerede gıyecegım dıye dusunuyorum içsel dusunceler boga dursun bı ara gıyecegım :)blogun hayırlı olsun