13 Mart 2012 Salı

Clinique Alışverişim - Hediye Kampanyası


Clinique Antioxydant Gece Nemlendiricisini ne kadar çok sevdiğimden bu postumda bahsetmiştim. Nemlendiricim tam bitmek üzereyken  Clinique'de hediye kampanyası olduğunu görünce bu fırsatı kaçırmak istemedim. Tabi, sadece bir ürün almak hediyeler için yeterli olmadı birde asansörlü (?!) göz kalemi aldım. Göz kalemini yeni kullanmaya başladım, şimdilik herşey yolunda gidiyor, arka tarafındaki kalem şeklindeki sünger ise çok kullanışlı.

This, Clinique Super Rescue Night Moisturizer is my all time favourite moisturizer. I keep using it for years. It is Clinique's gift time in Turkey so that I did not want to miss the chance and bought my favourite moisturizer and eyeliner in order to get the exclusive gifts;))


9 parçadan oluşan hediye paketinde seyahata çıkarken gerekli olan tüm ürünler mevcut. Doğal tonlarda bir farda eklemiş olsalardı benden %100 üzerinde %100 alacaklardı :)) Hediyeler edilen ürünler; tam boy ruj, ten rengime uygun bir allık ve fırçası, seyahat boyu fondöten, göz kremi, nemlendirici, makyaj temizleyici, peeling ve maskara..


Buarada, firma isimlerini vermeden önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum. Clinique'nin hediye kampanyasını internette görmüştüm, dolayısıyla dokuz (9) parça ürün verdiklerini biliyordum. Son derece ünlü bir parfümeriye gittiğimde bana 6 parça ürün vermeye kalktılar, bende hiç polemiğe girmeden teşekkür edip oradan ayrıldım ve hemen diğer bir parfümeriye gidip tüm ürünlerin tam olduğu hediye setimi aldım. Bu tür tatsız bir durum yaşamamanız için dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Firma ismi vermememin sebebi, o mağazada çalışanlarının hatası veya kötü niyeti sebebiyle kimseyi kötülemek istememem ama isteyen olursa özelden yazabilirim.

11 yorum:

hayatreceli dedi ki...

harika güle güle kullan canım süper bi set olmuş seyahat için ideal valla:)

sevgilerimle:)

Elidaa dedi ki...

Güle güle kullanın clınique in göz kalemleri çok güzel senelerdir kullanıyorum bende hem sürüsü güzel hemde hiç akma yapmıyor

Hilal dedi ki...

Güle güle kullan canım çok güzeller. p.s O firmayı (maivedigerleri@hotmail.com) bana mail atabilir misin? Merak ettim ayrıca bir tahminim var o mu acaba:)

Rainbow Gatherer dedi ki...

gule gule kullan cnm :)

http://rainbowgatherer.blogspot.com

Miss Psycho Cat dedi ki...

Nice makeup :)

Marcela Gmd dedi ki...

I like this products!!!
Besos, desde España, Marcela♥

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Ben de bu markanın bir çok ürününü yeni aldım canım. Beğendim. Güzel. İkimiz de güle güle kullanalım :)

Adsız dedi ki...

merhaba.bu kampanya nerede geçerli acaba?bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler...

PINKY FASHION dedi ki...

@adsız: ben ürünlerimi Kozyatağı Boyner'den aldım ama Clinique ürünleri satan diğer yerlerde de geçerli olduğunu düşünüyorum

kumral dedi ki...

Canim peelingi kullandiktan sonra goruslerini yazar misin bende kullaniyorum da merak ediyorum diger kullananlarda memnun kaliyor mu diye :)

PINKY FASHION dedi ki...

@kumral; tabiki yaparım ama post yapmadan söyleyeyim ben Clinique'nin peelingini aslında 6 aydır kullanıyorum ve memnunum. Özellikle içinde partiküllerin ince yapısı cildi çizmemesi açısından önemli diye düşünüyorum