6 Temmuz 2012 Cuma

BIODERMA- SENSIBIO DEO




Bioderma deodorantı, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve görüşlerimi paylaşmak için hazırım:))

Öncelikle, bu deodorantı seçme sebebimle başlayayım. Geçen yaz koltuk altımda beni rahatsız eden bir kaşınma başlamıştı. Tabi, bende soluğu dermatolog da aldım. Aslında önemli bir sorunumun olmadığını sadece kullandığım deodoranttan tahriş olduğunu öğrendim. Doktor markası ne olursa olsun antiperspirant ve alkol içeren deodorantları kullanmamam gerektiğini söyledi. Böylece, deodorant alırken içerik kontrolü yapmaya başlamış oldum. Öncelikle Nivea'nın Calm & Care stickini kullandım, aslında memnundum fakat içinde sağlığa zararlı olduğu söylenen Aliminyum Tuzları olduğunu farkedince kullanmayı bıraktım.

Bioderma Sensibio Freshness deodorant, tabiki terlemeyi önleyen deodorantlar kadar iyi korumuyor. Çünkü terlemeyi durdurma özelliği yok, sadece kötü koku oluşumunu engelliyor. Kokusu çok hafif ben beğendim. Eğer, sizde cildinizle dost bir deodorant arayışındaysanız tavsiye ederim ;))

4 yorum:

Hilal dedi ki...

Bunu merak ediyordum, iyi oldu yazdığın. Denemeliyim;)

Kuzununannesi dedi ki...

tesekurlerrrrrrrrrrr

Shimizu Zen dedi ki...

Bunu da alınacaklar listesıne eklıım :)

bu arada blogdakı çekilişe beklerim.
http://myshimizu.blogspot.com/2012/06/markozi-age-kozmetik-sponsorlugunda-bol.html

Seker Kedim dedi ki...

Gecenlerde arkadas grubumdan duydugum ve ne alaka diyerek uyguladigim seyi tamda yeri gelmisken yazmak istedim. Bildigimiz karbonat varya pasta icin kullanilan, banyodan sonra hafifce eliniz islakken koltuk altina surunuz, super oluyor ve kiyafette izde birakmiyor. Ben dogal olsunda ne olursa olsunculardanim. Aklinizda bulunsun dedim, cok selamlar...