16 Ağustos 2012 Perşembe

KOZMODA - KARDEŞ BLOG

Kozmoda.com ile ikinci kez kardeş blog etkinliği düzenliyoruz. Bu etkinlik kapsamında, Kozmoda.com dün bana aşağıda gördüğünüz 3 Deborah ürününü gönderdi. Tabi bende meraklı bir insan olarak paket elime geçer geçmez hepsini denedim ve ürünleri size tanıtmak için hazırım:))

Ürünleri tanıtmamın özel bir nedeni daha var... Kozmoda.com, sizide unutmadı ve bir sette sizin için hazırladı. Birazdan anlatacağım 3 üründen oluşan paketi Kozmoda.com ile bir izleyicime hediye edeceğiz. Hediyeler direk Kozmoda.com tarafından gönderilecek, her ürünün üzerinden koruma bandı olacak ve kargo ücreti firma tarafından karşılanacak;))



Deborah Milano Comfort Mat Fondöten : Çok hafif bir yapılı bir fondöten, dolayısıyla cildinizde maske gibi durmuyor ve kolay uygulanabiliyor. Cilde mat bir görünüm vermesi ve SPF15 içermesi de cabası;))
Sağdaki fotoğrafda uygulanmış halini görebilirsiniz, doğal görünümüyle günlük kullanılabilecek bir ürün.


Deborah Milano Shine Creator Ruj (no:7) : Bu ruju sürdüğünüz an, dudaklarınızdaki nemi fark edebiliyorsunuz. Yapısına, kokusuna, rengine aşık oldum diyebilirim. Deborah Milano standı gördüğünüz yerde mutlaka deneyip yapısını görmenizi tavsiye ederim. Eğer doğal rujlardan hoşlanıyorsanız mutlaka seversiniz;))



Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara: Bir kat uygulandığında dahi kirpiklerin daha gür ve uzun olmasını sağlıyor. İki defa kullanımda ise, takma kirpik etkisi denilen dramatik görüntüyü yakalayabiliyorsunuz:))

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN TIK TIK

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben çekilişe katılmak istiyorum :))

Pinarissima dedi ki...

ruj çok yakışmış :)

herşey tadında dedi ki...

ruj çok hoşş