14 Ağustos 2012 Salı

LANCOME HYPNOSE RİMEL


Öncelikle, Bu postumda sizlere bahsettiğim The Balm rimelden sonra Lancome Hypnose'un ilaç gibi geldiğini söylemem gerek.



Kalıcılık: Sabah erkenden uyguladığım rimel akşama kadar akma veya dökülme yapmadan kalıyor. Bu özelliğinden gerçekten çok memnun kaldım.

Görünüm: Hem hacim hemde uzunluk verme bakımından oldukça tatmin edici. Rimelin kirpiklerde topaklanma yapmıyor olmasıda, diğer bir iyi tarafı.



Fiyat : Bu rimel, geçenlerde Buket Poyraz'ın bloğundan kazandığım parfüm setinin içinden çıktı, dolayısıyla satın almadım. Fakat, Tekin Acar'ın internet sitesinden fiyatını kontrol ettiğimde 72TL olduğunu gördüm. Her ne kadar rimelden çok memnun kalmış olsamda fiyat/kalite olarak çok daha uygun Maybelline veya Max Factor gibi rimeller varken herhalde tam boyunu almam diye düşünüyorum.

Sevgili Biricit'in çekilişine katılmak için tık tık

8 yorum:

★nasli_ dedi ki...

Fiyatı daha uygun olsa ben de denemek istiyorum..

♡ ♥ www.naslii.com ♥ ♡
*.*

Unknown dedi ki...

ben uzun yıllardır lancome hypnose drama kullanıyorum ve inanılmaz memnunum :)

kelebek116 dedi ki...

bu ürünü bende kullandım. verilen paraya kesinlikle değer. hafif bir yapısı olduğu için gün içinde kirpiklerde kuru, sert bir görünüm olmuyor. özellikle benim gibi lens kullananlar için ideal.
http://kelebek116.blogspot.com/

Pinarissima dedi ki...

canım ben de bundan 2 tüp bitirdim. Tavsiye ederim, Lancome harika

Kuzununannesi dedi ki...

keısnlıkle her rımelı denedım max f. al veya loreal aynı ısı gosterıyor ve hıpnossss yapmıyor bunlar:(

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

fiyat gerçektende düşündüyor , max fac. kullnıyorum gayette memnunum :)

Unknown dedi ki...

Yakında alacağım sanırım.Çünkü performansını en denediğimde ve her incelediğimde çok beğeniyorum.Güzel günlerde kullan canım


http://cosmo-trend.net

sevda s. dedi ki...

Çok beğenildiğini biliyorum ama ben de sırf fiyatı yüzünden uzak duruyorum, ama hani indirim kampanya birşey yakalarsam kesin deneyeceğim :)