29 Ağustos 2012 Çarşamba

LUSH - Tırnak Eti Kremi


Manikür ve pedikür konusunda şanslı olan gruba dahil biri olarak hayatımda hiç manikür yaptırmadım, pedikürü ise 6 ayda bir yaptırsam yetiyor. Fakat, havuzdu, güneşti derken bazen tırnak kenarındaki etler kuruyup ve beni rahatsız ediyordu. Dolayısıyla bu sorunuma çare olacak bir ürün arayışına girdim ve sonunda bloglarda yoğun ilgi gören Lush Lemony Flutter'u denemeye karar verdim:)

Yorumlamaya geçmeden önce Kozmoda ile ortak düzenlediğimiz çekilişin devam ettiğini hatırlatmak isterim;) Tık Tık


Koku: Kokusuna hayran kalmam sebebiyle anlatmaya ilk önce kokusundan başlamak istedim. Ürün, oldukça yoğun limon, hatta limonata kokusuna sahip. Kokusu öyle ferah ve iştah açıcı ki keşke yenilebilir bir ürün olsaydı demekten kendimi alamıyorum:))

Etkileri: Kremi yaklaşık 2 haftadır hem topuklarımda hem de el/ayak tırnaklarımda kullanıyorum. Ellerimde zaten sorun olmadığı için gözle görülür bir fark olmamasına rağmen ayaklarımda ciddi bir fark görebildim. Hatta şöyle söyleyeyim, pedikür zamanım yaklaşmış olmasına rağmen sanki yeni pedikür yaptırmışım gibi görünüyorlar;))


Ambalaj: Ambalaja fazla para verilmemesi için diğer Lush ürünlerinde olduğu gibi bu tırnak eti kreminde de ambalaj oldukça sade tutulmuş.

Fiyat: Ürünü 2 hafta önce mağazasından 26 TL'ye aldım. Kremin 50 gr olduğunu düşününce fiyat / kalite oranını uygun bulduğumu söyleyebilirim.

13 yorum:

Nimo dedi ki...

Benimde nicedir denemek istediğim bir üründü, biri yazsa da alsam ona göre diyordum hızır gibi yetiştin hemen soluğu Lush alıyoruz :)))

Unknown dedi ki...

Bende kullanıyorum bu ürünü tırnak etlerimi baya düzeltti.Hiç kesilmesi gereken bi et yok artık.gerçekten çok iyi..kokusuda çok güzel.fakat yazın buzdolabında saklamakta fayda var:)


cosmo-trend.net

gooogoook dedi ki...

Ooo çok iyi bir tavsiye olmuş... denenmeye değer o halde.

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

süpermiş bende almalıyım çünkü hiiç manikür pedikür yaptırmayanların arasındayımm :)

B'r'cm'marinmabed' dedi ki...

ben de bir Lush fanatiği olarak beğeniyle karşılıyorum, her ürünün kokusu harika...

fashionizelife dedi ki...

İlk fırsatta lıp denemem gerekiyor!! teşekkürler paylaşımın için
http://fashionizelife.blogspot.com

mühendis dedi ki...

ben de limon yada limonata kokulu ürünlere bayılırım, bunu bir de dirsekler için de yararlı olduğunu duydum ben de denemek istiyorum ama çok çok çok güzel bir inceleme yazısı olmuş :)

Farfalle dedi ki...

Tavsiye için teşekkürler, deniycem bende ilk fırsatta.Sewgiler...

Kuzununannesi dedi ki...

DENEYECEGIM mutlaka lımon kokusunu severım veee yumusacık ayaklar ıcın denemek sart :)

Unknown dedi ki...

Lush'ın ürünlerini çok başarılı buluyorum. Manikürü sürekli yaptırmamak için (tırnaklar açok zarar veriyor) ben de sally hansen'ın manikür jelini kullanıyorum tamamen ölü derileri alıyor, bir de chakra'nın yeşilçaylı scrub'ı sonra body butter'ını kullanırsan ellerin ayakların her daim pamuk olur tatlım ;)

Unknown dedi ki...

Benim de tercihim Luch olacak. Çok teşekkürler :)))

Adsız dedi ki...

Ankara'da nereden alabiliriz bu ürünü ?

PINKY FASHION dedi ki...

merhaba, LUsh ürünleri sadece kendi mağazalarında satılıyor. Ankara'daki mağazanın nerede olduğunu öğrenip oradan alabilirsiniz;)