18 Kasım 2012 Pazar

ARM & HAMMER Beyazlatıcı Diş Macunu


Bloğumda bir diş macunundan bahsedeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bir diş macunundan bu kadar memnun kalıpta paylaşmamak olmaz diye düşündüm;)

Diş hekiminin tavsiyesi üzerine yıllardır Sensodyne kullanıyordum. Öyle çok bir fayda görmediğim gibi diş hassasiyetinden müzdariptim. Kimya mühendisi ve aynı zamanda kozmetik sektöründe çalışmış olan sevgili arkadaşım Selen, Arm & Hammer diş macununun gerçekten dişleri beyazlattığını ve kendisinin çok memnun olduğunu söylediğinde bu macuna şans vermeye karar verdim.


Arm & Hammer'ın formülünde bildiğimiz kabartma tozu var ve onun beyazlatma gücünden faydalanılıyor. Kimyasal maddeler yerine daha doğal bir içerikten faydalanılması benim için başka bir artı. Fakat bana göre eennn büyük artısı ve bloğumda paylaşma sebebim ise ilk defa bir marketten aldığım diş macununun gerçekten dişlerimi beyazlatıyor olması. Dişlerimdeki farklılığı gören ve kullanmaya başlayan erkek arkadaşımda da aynı olumlu sonucu alınca, artık gönül rahatlığıyla herkese önermeye başladım. Şu ana kadar tek şikayet babamdan geldi o da tadından memnun kalmadı. Benim tadıyla ilgili bir sıkıntım yok ama karbonat tadını sevmeyen muhtemelen bunun tadını da beğenmeyecektir.


Fiyatını çok net hatırlamıyorum ama Watson's dan 15 ya da 16 liraya aldım diye hatırlıyorum. Sizlerden de kullanan ve memnun kalan var mı?? 

Kozmoda.com ile düzenlediğimiz çekiliş devam ediyor. Katılmak isterseniz, tık tık

14 yorum:

Melislicious dedi ki...

ben de sensodyn kullanıyorum yıllardır, beyazlatıcı açıdan süper bir fayda görmedim. Denemek lazım bu ürünü:)))

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

kesinlikle şu yazıdan sonra bir şans hakkediyor bu diş macunu çünkü bende sensodyn kullanıcılarındanım " tam koruma " olandan memnunum ama beyazlatma açısından zayıf sanki :)

kozmetikperisi dedi ki...

deniycem bende:)

İpek Alan dedi ki...

ben de bunu daha yeni aldım henüz 2 kere kullandım işe yarar belki umuduyla almıştım ama yazını okumak içimi rahatlattı:)

yasem dedi ki...

evet bende çok memnunum ama sürekli kullanmanız gerekiyor bıraktığınızda sararıyor tekrar dişler :)

Süm dedi ki...

Waaooowww kesinlikle deneyeceğim!:)


Sevgilerimle,
Sümeyra

birdilimportakal.blogspot.com

Grace Happy dedi ki...

bende kullandım ve sonuna kadar katılıyorum sana :)

Kuzununannesi dedi ki...

seker bende kullanıyorum memnunum :))) her seyı denedım bakalım bu ne kadar gıdecek

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Ah süper. Çok sevindim verdiğin bu bilgiye. Çünkü şimdiye kadar hiçbir beyazlatıcı diş macununun işe yaradığını görmemiştim. Hemen deneyeceğim.

Unknown dedi ki...

kesinlikle denemek lazım bu yazıdan sonra :)

bakalım işe yarayacak mı?

Sevgiler:)

gooogoook dedi ki...

Ooo mükemmel bir öneri olmuş bu, çok teşekkürler canım, aynı şekilde düşünüyorum seninle ben de pekçok ürün denedim, aman aman bir fark göremiyordum, mutlaka deneyeceğim:).

Unknown dedi ki...

Tam da diş beyazlatıcı ürünler aradığım dönemde iyi bir tavsiye oldu.:)

B'r'cm'marinmabed' dedi ki...

Ben d eyaklaşık 1 aenedir kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir macun, paylaşım için teşekkürler, simdi daha da emin oldum, sevgiler..

Adsız dedi ki...

Çok kısa süreli deneme şansım oldu ama ilk kullanımdan itibaren beyazlama saglayan vaad ettigini yerine getiren tek diş macunu ve zararda vermiyor sizin bahsettiginiz gibi etrafımdaki herkese önerdim ve şimdi ben dahil etrafımdaki herkesin vazgeçilmezi