11 Kasım 2012 Pazar

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI



Bu çekilişimde de beni yalnız bırakmadığınız için çook teşekkür ederim. Keşke herkese hediye gönderebilsem ama imkanlar malesef el vermiyor. Çekilişi kazanamayanlar hiiiç üzülmesin, çünkü çok kısa bir süre sonra bir sponsor eşliğinde yeni bir çekiliş düzenleyeceğim. Kaçırmamak için takipte kalın ;)

Yeri gelmişken hemen söyleyeyim, herkesin bloğumu kolay bir şekilde takip edebilmesi için bloğumun en alt kısmına "follow by e-mail" kutucuğu ekledim. E-mailinizi yazıp submit tuşuna bastığınızda yeni postlar mailinize otomatik olarak düşecek. Böylece ilgilendiğiniz postları kaçırmamış olacaksınız ;))

Neyse, konuyu çok uzattım, gelelim çekilişimin sonucuna... Çekiliş için 101 yorum bırakılmıştı, hepsini tek tek okuduğumda 2 tanesinin geçersiz olduğunu gördüm, dolayısıyla katılım sayısı 99'a düşmüş oldu. Random.org aracılığı ile yaptığım çekilişin sonucunda ise 82. sırada yorum bırakan sevgili Saliha Anna Dello Russo at H&M anahtarlığının sahibi oldu. Salihacım tebrik ederim, sana hemen mail gönderiyorum, bana en kısa zamanda adresini bildirirsen çok sevinirim ;))

3 yorum:

Unknown dedi ki...

kazananı tebrik ederim.ben de elimden gelse katılan herkese ödül vermek istiyorum :)

pasta köşesi dedi ki...

cici günlerde kullansın tebrik ederim :)

Unknown dedi ki...

tebrikler :)