21 Kasım 2012 Çarşamba

Dalan D'Olive Zeytinyağlı Şampuan ve Saç Bakım Kremi

Bloğumu takip edenler Kozmoda.com ile birlikte çekiliş düzenlediğimizden haberdardırlar. Çekilişi başlatmadan önce ürünleri tanıtmam daha iyi olabilirdi ama ben kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapmayı sevmediğim için ürünleri en azından 1 hafta 10 gün kullanıp ondan sonra paylaşmak istedim;)


Öncelikle, bu ürünlerin en hoşuma giden özelliğinin paraben içermiyor olması ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması olduğunu söylemek istiyorum.

Her iki üründe kuru ve yıpranmış saçların bakımı için geliştirilmiş ve bunu yapmak içinde zeytinyağı ve buğday proteini özlerinden faydalanmakta. Benim saçım hem kalın telli hem de çoookk kuru olduğu için zeytinyağı içerikli ürünler saçımın yağlanmasına sebep olmuyor. Yazın havuz ve güneşten yıpranmış kuru saçlar için uygun bir bakım seti olduğunu düşünüyorum. Yalnız saçlarınız yağlanmaya meyilliyse sizin için doğru bir ürün olmayabilir;)


Dalan D'Olive Şampuan ve saç bakım kreminin vadettikleri ise şöyle ;)

Dalan D'Olive Zeytinyağlı Şampuan: Ege zeytinyağı ve buğday proteini ile hazırlanan d'Olive Şampuan, özel formülüyle saçlarınızın doğal güzelliğine kavuşmasını sağlar. Saçlarınızı kökten uca nemlendirerek temizlerken, güçlendirir ve onarır. Saç derinizi beslerken saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. d'Olive Şampuan'ın 2 hafta içinde gözle görülür şekilde saçı besleyip onardığı kanıtlanmıştır.


Dalan D'Olive Zeytinyağlı Saç Bakım Kremi: Ege zeytinyağı ve buğday proteini ile hazırlanan d'Olive Saç Kremi, saçlarınıza harika bakım yapar, ışıltılı ve hayat dolu saçlara sahip olmanızı sağlar. Yıpranmış saçınızı besler, güçlendirir ve onarır. Kırılmalara karşı korumaya yardımcı olur. Saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Saçlarınızın kolay şekil almasını sağlar. d'Olive Saç Kremi'nin 2 hafta içinde gözle görülür şekilde saçı besleyip onardığı kanıtlanmıştır. Dermatolojik olarak test edilip onaylanmıştır

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN TIK TIK

10 yorum:

audrey dedi ki...

evet kesinlikle yazlık bir ürün... kışın fazla yağlandırır saçları diye düşündüm..

fashionizelife dedi ki...

hmm benim saçlarım ince telli olduğundan kesin ağır gelir bu şampuan; ancak paraben içermemesi ve hayvanlar üzerinde test yapmaması gerçekten çok iyiymiş. günümüzde artık çok az firma bunlara dikkat ediyor zira...
paylaşım için teşekkürler.

kozmetikperisi dedi ki...

ben dalan ürünlerine çok seviyorum kokuları çok hoşuma gidiyor,paraben içermemeside süper

=/=// =/= dedi ki...

Zeytinyağlı el kremini yoğun olduğu için kullanıyorum ve memnunum ama saç ürünlerini hiç kullanmamıştım.

PAPİŞ STYLE dedi ki...

yağlanmaya meyilli saçım var ama ben zaten zeytinyağının kralının olduğu bir şehirde yaşadığım için bu gibi ürünlerdeki zeytinyağlarının bile hangi kalitede olduklarını merak ediyorum ve çok iyi kalitede zeytinyağı kullandıklarını da hiç sanmıyorum ama yapacak birşey yok tabii. Kusura bakma Aysun'cum ürünü kötülemiyorum sadece bu marka için değil, içinde zeytinyağı olduğunu iddia eden diğer birçok markalar için de geçerli sözüm.

Unknown dedi ki...

Fiyatı ne kadar saç kreminin?

PINKY FASHION dedi ki...

fiyatı aldığın yere göre 6 ile 8 TL arasında değişiyor ;)

Adsız dedi ki...

Ben çok memnun kaldım tavsiye ediyorum ince telli yaplıysa Hacim vereni kullanın mutlaka

Adsiz dedi ki...

Merhabalar benim sacimda kepek var ve saç dökülmesi var onun için bu ürünü kullanmak istiyorum bu faydası olur mu

PINKY FASHION dedi ki...

merhaba, kepeğe iyi geleceğini sanmıyorum.