14 Kasım 2012 Çarşamba

La Roche - Posay Hydreane BB Creme Yorum


La - Roche - Posay Hydreane BB kremin çıktığını duyduğum anda heyecanlanmış ve basın bültenini bu postumda sizlerle paylaşmıştım. O yüzden bu postumda, kremin özelliklerine fazla girmeden kendi yorumlarımı paylaşacağım ;)


Bu BB krem benim ilk BB kremim o nedenle diğer BB kremlerle mukayese edemeyeceğim. Fakat, yapısı için, renkli nemlendirici ve fondöten arasında dersem doğru tarif etmiş olurum die düşünüyorum. Yapısı oldukça hafif o nedenle cildinizle çok iyi bütünleşiyor. Dolaysıyla, sanki cildinize hiç bir şey sürmemişsiniz fakat  pırıl pırıl sağlıklı bir cildiniz varmış gibi duruyor.

Yalnız cildinizde leke problemi varsa ve ürünün kapatıcılığına önem veriyorsanız, La- Roche BB kremi tek başına kullanmak yeterli olmayacaktır. Ben BB kremimi günlük makyajımda sadece allıkla kullanıyorum ve elde ettiğim sağlıklı görünüm hoşuma gidiyor. Fakat pürüzsüz bir görünüm elde etmek istiyorsam BB kremin yerini fondötenim alıyor:)

Bu arada, BB kremi baz olarak da kullanabiliriz, fakat ben (henüz fondötenimin altına) baz olarak hiç kullanmadım. Kat kat makyaj yapmaya hem üşeniyorum hem de genelde öyle bir vaktim olmuyor :))

Bu arada, hediye çekilişim devam ediyor katılmak isterseniz, tık tık

11 yorum:

mecig dedi ki...

beğendim ben bu kremi güzle bir yapısı var

Grace Happy dedi ki...

her yer bb creamlerle doldu tastı :) ben kullanmıyorum ama bencede la roch urunlerı ıyıdır

Güzellik Gerçekleri dedi ki...

Bende bu ürünü denemek istiyordum :) Ama beni pek tatmin eden yorumlar görememiştim. günlük hayatta çok fpndöten kullanmayı sevmiyorum, dediğin gibi sağlıklı cilt benim için de saha önemli. Benim cildim kuru karma sence bana olur mu? yazı için de teşekkürler :)

PINKY FASHION dedi ki...

@güzellik gerçekleri: benim cildimde karma bende bir sorun yaratmadı. cildi kesinlikle kurutmuyor, hafif bir parlaklık veriyor. Eğer bu seni rahatsız ederse pudrayla kontrol altına alınabilir.

El ele geziyoruz... dedi ki...

hiç kullanmadım ama merak etmiyor da değilim :)

bu arada bloğuma çekilişe beklerim :)
http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2012/11/cekilis-mango-canta.html

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Güzeeeelll...

Merve Saruhan dedi ki...

bununla maybelline arasında kaldım hangisini alsamm :(

PINKY FASHION dedi ki...

@mörvy: maybeline hakkında hiçbir bilgim olmadığı için bende birşey söyleyemiyorum

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

denemek lazım tatlım teşekkürler:))

Kuzununannesi dedi ki...

bb den herkes bahsedıyor :))merak etmedım desem yalan :) yuzume sadece allık suruyorum o yuzden suan denemeyecegım ama aklımda olsun canım

Unknown dedi ki...

Selamlar.. Ürünü ben de kullandım. Daha önce kullandığım nemlendiriciler gibi cildimde sivilcelenme ya da yağlı bir görüntü oluşturmadı. Çok olmasa da yine de memnun kaldım. Tek problem biraz fazla parlak gösteriyo cildi..
http://prettyinpinkbride.blogspot.com