14 Ocak 2013 Pazartesi

Maybelline Volum Express One by One Rimel


Kar kış derken bugünlerde bloğu çok boşladığımın farkındayım, önümüzdeki günlerde daha sık post yapmayı umuyorum. Fakat, benim kışla ilgili en büyük sorunum çok üşümem ama aynı zamanda da yüne karşıda alerjimin olması. Kat kat pamuklu kıyafetler giymek zorunda kalmam dolayısıyla da tıpası açıldığında sönecek bir balon gibi duruyorum.  Eee hal böyle oluncada "ne giydim postu" yapıp size işkence etmek istemiyorum;)

Resimlerdeki rimele gelirsek, Maybelline One by One rimeli Kasım ayındaki Gratis indirimden almıştım. Rimel kirpikleri teker teker ayırmayı vaad ediyor. Tek kat kullanırsanız bu vaadinide yerine getiriyor. Fakat, sizde benim gibi dolgun ve uzun kirpikleriden hoşlanıyorsanız rimelin tek katının çok yetersiz olduğunu söyleyebilirim.


Rimelin fırçası hayatımda kullandığım en enteresan fırçalardan biri. Son derece esnek plastik bir fırça. Kullanımı rahat mı derseniz, herhalde daha önce böyle bir fırça kullanmadığımdan ben pek alışamadım.


Aşağıdaki resimdeki görüntüyü elde etmek için rimeli 3 kat uygulamak zorunda kaldım ki, normalde 3 kat rimel uygulamayı hem zaman açısından hem de uğraştırdığı için tercih etmem. Eğer, vaktiniz ve sabrınız varsa ve 3 kat uygulayabilirseniz bence rimeli sevebilirsiniz;)) 


Rimelin fiyatının 18 lira olduğunu gözönüne alınca, fiyat kalite oranının iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi ben %50 indirimden aldığım için bu rimele sadece 9 lira ödedim. Bu fiyata alınan bir rimel için üstün performans ödülü dahi verebilirim:))

9 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

bu benim favori rimelim :) bana tek kat yetiyor :)Bittikçe muhakkak aldığım ürünlerden birisi :))

Alfabenin E Harfi dedi ki...

Evet bende geçen gün aldıım ve bende çok memnunuum =) 2 kat sürmek yetiyoor bana =)

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ben de Maybelline in uzerinde tuy deseni olanini almistim 3-4 ay evvel ama gun icinde aktigi icin memnun kalmadim. Guzel bir hafta olsun canim : )

İlknur Kağan dedi ki...

Canım benim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Bu saçla gerçekten çok rahat ettim.Kurutup düzelştirmem 10 dakikamı alıyor sadece:)
Gelelim rimele...Maybelline daha önce kullanmıştım ama başka bir rimeldi sanırım.Dediğin gibi dolgunluk açısından çok zayıf kalıyor.3-4 kat sürmen gerekiyor,ozamanda topaklanma oluyor.Bu nedenle benim rimelde favorim YSL,Estee Lauder veya Lancome...

Unknown dedi ki...

Ben makyaj yaparken iki kat uyguluyorum ve çok güzel oluyor. İlk katı makyajın başında ikinci katı sonunda atıyorum. Kuruyup üzerine ikinci katı uygulayınca daha etkili oluyor. Siz de öyle deneyebilirsiniz :)

Melislicious dedi ki...

ben de aynı gratis indiriminde falsies'in melek kanadı versiyonunu almıştım. Genel olarak maybelline'in rimellerini seviyorum ama bide dökülme yapmasa:)))

Seker Kedim dedi ki...

Kalite ve fiyat cok guzel denk gelmis, artik ucuz diye kotu malzeme veya pahali diye guzel olduguna asla inanmayanlardanim :)) Gule gule kullan cok yakismis (masllah) :))

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Fiyatına göre çok iyiymiş haklısın. Ama 3 kat sabrım benim de olmayabilir :)

El ele geziyoruz... dedi ki...

süpermiş fiyatı ve güzel duruyor bence :)

http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/