7 Şubat 2013 Perşembe

CLINIQUE - 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi


Aşağıdaki boşlardan ve dolulardan anlaşıldığı üzere, temel cilt bakımım için sürekli olarak, Clinique'nin 3 adımlı bakım sistemini kullanıyorum. Clinique'in , cilt bakımının temeli olan temizleme, arındırma ve nemlendirme adımlarını bir set halinde sunuyor olması hoşuma gidiyor. 



 1. Adım - Temizleme : İlk olarak cildi makyajdan, günün kirinden pisinden kurtarmak için temizleme jeli ile bakıma başlıyorum. Temizleme jelinin benim için en önemli artısı cildi kurutmadan temizliyor olması.

2. Adım - Arındırma : Sonra Clinique tonik ile cildi arındırarak, nemlendiriciye hazırlıyorum.

3. Adım - Nemlendirme : Son olarak da, DDML nemlendirici sürerek cildimi nemlendiriyorum. Normalde baz nemlendirici olan DDML'yi sabahları kullanıyorum. Akşam ise, antioksidan özelliğinden dolayı Clinique Super Rescue gece kremini kullanıyorum.


Clinique 3 adımlı bakım sisteminin kurudan yağlıya kadar farklı cilt tipleri için 4 çeşidi bulunuyor. En yüksek faydayı görmek için doğru cilde uygun olan seti kullanmak önemli. Benim cildim karma olduğu için ben 2 numaralı seti kullanıyorum ve çok memnunum ;))

10 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

sekerım o kadar cok temızleme vs urunu kullanıyorsun kı bak sasrdım ama karar ver:))) evınde hersey fulldur emınım:))) hahahha :)) guzellıgının sırırmı bumuuuuuuuuu:)))

İlknur Kağan dedi ki...

Bpyner çok güzel bir kampanya yapmış...Böyle set hazırlamış ve baya uygundu fiyatı...Henüz marka seçimi yapamadığım için almadım ben ama kaçırmamak da lazım aslında kampanyayı

kozmetikperisi dedi ki...

Benimde cilt bakımında ilk kullandığım ürünler clinique olmuştu.O zamanlar için oldukça memnun kaldım :)

Bayanbilen dedi ki...

Böyle böyle her postta güzellik sırlarını buluyoruz. :)

modavekokina dedi ki...

Benim cildim çok kuru uzmanların ısrarla cilt temizliğinde sabun kullanmayın demelerine rağmen clinique ın sabununu kullanıyorum çok da memnunum:) ama bu setide denemek istiyorum

http://modavekokina.blogspot.com

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Güzel. Bu ürünleri ben de sıklıkla kullanıyorum.

nily21 dedi ki...

Clinique Super Rescue kremi ile ilgili yorumlarını merak ettim, daha önce denemediğim bir ürün...

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ben de seviyorum Clinique urunlerini, lila temizleme sutu ve makyaj cikaricisi listemde : )

alkolikman dedi ki...

cok memnun oldugumu bilmenizi isterim...

berna dedi ki...

bende yeni aldım bu seti temizleme jeli çok güzel ama sanki tonik bana gereksiz geldi ama jel 2 yıkamadn sonra çok fark etti jele devam