26 Nisan 2013 Cuma

MORFOSE SAÇ İKSİRİ 10 in 1



Daha önce bu postumda, Morfose Keratin Serumdan ne kadar memnun olduğumdan ve hatta hayatımın saç ürünü olduğundan bahsetmiştim. Hal böyle olunca, Eminönü'nde keşfettiğim toptancıya bir daha ki gidişimde bu sefer farklı bir Morfose ürünü almaya karar verdim ve Morfose Saç İksiri 10 in 1 aldım.


Saç bakım iksirine 10 in 1 denilmesinin sebebi, 10 saç sorununa iyi geldiğini vaat etmesi. Bu etkiler ise şöyle; 1) ışıtılı parlaklık 2)kolay tarama 3)yoğun nemlendirme 4)saç ucu kırıklarını giderme 5) yatıştırma 6) ipeksi yumuşaklık 7) extra dolgunluk 8) Isıya karşı koruma 9) Saç rengi koruma 10) Kuru ve zayıf saçları güçlendirme


Hem paketin üzerinde yazılan tüm bu özellikler, hem de Morfose Keratin serumdan duyduğum memnuniyet bu ürüne karşı beklentilerimi iyice yükseltti. Fakat, ne yazık ki kullandığımda beklediğimi bulamadım. Aslında, kötü bir tarafını görmedim, fakat marketlerden 5 -10 liraya aldığımız saç bakım ürünlerinden bir farkını da hissetmedim. O yüzden bu bittiğinde tekrar alacağımı hiç sanmıyorum, hatta keratin serum varken bu biter mi onu da bilmiyorum :))

Fiyatı:  Ben toptancıdan 17 liraya aldım ama kuaförden ya da internet üzerinden almak isterseniz 40 lira civarında bir ürün.


4 yorum:

Elidaa dedi ki...

Bu tarz bazı ürünler bazen sık kullanımda etki ediyor ne yazık ki ..şu sıralar sıkça duyduğum ve girdiğim her kuaförde gördüğüm markalardan biri morfose keratin serumunu baya merak ettim mutlaka inceleyeceğim teşekkürler bilgilendirme için :)

★nasli_ dedi ki...

Çoğu kişi memnunm aslında bundan şaşırdım şimdi okuyunca o.O

audrey dedi ki...

kozmetik depolarına bakarım rastlarsam alırım..yaz geliyor lazım böyle bir şey..

Unknown dedi ki...

Keratin bakımı yaptırmıştım tekrar yaptırmayı düşünüyordum ama senin tavsiyen üzerine keratin serum deneyeceğim