3 Ekim 2013 Perşembe

YENİ ÜRÜN: CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING LOTION +


Yazının başlığına bakıp, yılların Clinique Dramatically Different Moisturing Lotion'una nasıl yeni dersin, sen nasıl bloggersın diye düşünebilirsiniz. O zaman, size harika bir haberim var. Yıllardır benimde severek kullandığım Clinique Dramatically Different Moisturing Lotion yenilendi!!! Aşağıdaki resimden fark edeceğiniz üzere, nemlendiricinin isminde artık bir de (+) işareti var.


Yenilenmiş formül, cildin nem bariyerlerini güçlendirmeyi hedefliyor. Nem bariyeri güçlü olan cilt ise, nemi tutarak nemlendiriciden maksimum düzeyde faydalanmayı sağlıyor.


Dramatically Different Moisturing Lotion +, Dramatically Different Moisturing Lotion'ın hafif ve ipeksi dokusunu korurken, var olan formülün 2 katından fazla nemlendirme özelliğine sahip olacak şekilde yeniden formüle edilmiş. Yani yeni ürün, sevdiğimiz tüm özelliklerin üstüne yenilerini ekleyerek formülünü zenginleştirmiş. Benim gibi, Clinique'in ikonik nemlendiricisini sevenleri mutlu edecek haberin tam kışa girerken gelmesi ayrıca iyi oldu diye düşünüyorum.

Clinique yakınlarda yok diye düşünenler veya internetten kolayca alışveriş yapmayı sevenler CLinique Online satış sitesini ziyaret edebilirler.

50 ml fiyat 59 TL

Hiç yorum yok: