16 Ocak 2014 Perşembe

I LOVE... EL KREMİ


Kışın en fazla kullandığım ürünlerin başında hiç kuşkusuz el kremleri geliyor. Evde, işte, çantamda sürekli bir tane bulunduruyorum ve her el yıkamamdan sonra ellerimi kremliyorum. Hem eller çatlamıyor hem de manikür yaptırmadığım için tırnak etlerimin kötü görünmesini engelliyorum.


I Love... el kremi Watsonlarda satılan ve mango - papaya, ahududu - böğürtlen, hindistan cevizi - krema ve çilek - milkshake aromaları bulunan bir ürün. Seride ayrıca, duş jeli, duş scrubı, dudak parlatıcısı ve vücut losyonları da bulunuyor.


El kremini yorumlamaya öncelikle kokusundan başlamak istiyorum. Çünkü, ciddi anlamda anlamda güzel ve gerçek anlamda çilekli milkshake gibi kokuyor. Sürdüğünüzde kokusu elinizde çok uzun süre kalmasa da, ilk sürdüğümde bende yarattığı etki mutlu olmama yetiyor.


Kremi anlatmaya ilk olarak kokusundan bahsetmem etkisinin onun altında olduğu anlamına gelmiyor. Krem etkisini elinize sürdüğünüz anda gösteriyor ve anında yumuşacık yapıyor. Yoğun ve yumuşak yapısıyla el kreminden beklentimi karşıladığını söyleyebilirim.

8 yorum:

Belleeamie dedi ki...

KOKUSU diyorum baska bisiyde diyemiyorum zaten
Harika :)

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

Ben de özellikle kış aylarında çok kullanıyorum el kremini.Hem yumuşacık yapıyor hem de mis gibi kokuyorsa daha ne isterim:)çilek delisi biri olarak denemem lazım bu kremi;)

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

mis kokulu olan herşeye bayılıyorum :)

dreamglamour dedi ki...

Bu serinin el kremini görmemiştim, en kısa zamanda deneyeceğim :)

Kuzununannesi dedi ki...

mıs gıbı kokan ve sahane olan hersey denenmelı cok tesekkurler tatlım

kozmetikperisi dedi ki...

Kokusuna bayiliyorum:)

Unknown dedi ki...

Ah benim de favorilerim arasında bu krem kesinlikle harika :)

parfüm dedi ki...

çok güzel bir bloğunuz var, bilgiler için teşekkürler.