8 Ocak 2014 Çarşamba

JANE IREDALE MAKYAJ BAZI


Jane Iredale makyaj bazı ve aydınlatıcıyı, geçenlerde yayınladığım 2013 yılının en beğenilen ürünleri  postunu okuyanlar hatırlayacaktır.

Jane Iredela Smooth Affair makyaj bazı, gözeneklerin daha küçük görünmesini sağlayarak cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Eğer fondötenin altına baz olarak kullanırsanız fondötenin uygulanışını kolaylaştırdığı gibi gün boyu daha kalıcı olmasını da sağlıyor. Gün içinde makyaj tazeleme gibi bir alışkanlığım olmadığından ürün, bu özelliği ile benim için daha bir cazip hale geldi.


Her ne kadar "aydınlatıcı" olarak anılsa da cilt de tek başına kullandığımda bu özelliğinin farkına varamadım. Zaten bu güne kadar kullandığım hiç bir aydınlatıcının da böyle bir etkisini görmedim:)

Ürünün yapısı yağlı değil, ayrıca benim gibi karma cilde sahip olanların nem ihtiyacını da karşılayacak türden.

Çok hafif greyfurt kokusu var ama sürer sürmez tamamen kayboluyor, koku hassasiyeti olanlar dahi rahatlıkla kullanabilirler.


İçeriğine gelince, paraben içermiyor ve hassasiyet testinden geçmiş bir ürün. Non- comedogenic yapısı sayesinde gözeneklerin kapanarak akne oluşumuna sebep olmuyor. Benim gibi akne problemi yaşayan ciltler için oldukça uygun.

Ayrıca, greyfurt özü, elma özü, beyaz çay yaprakları, arı sütü, aloe vera, yosun özü, zeytin yaprağı, hanımeli özü gibi meyve ve çiçek ekstraları  sayesinde cildinizi güzelleştirirken aynı zamanda bakım da yapıyor.

Ürüne eczanelerden ve dermo kozmetik satan internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Fiyatı, aldığınız yere göre değişebilir ama genel olarak 120TL civarında.

4 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

ben de bu ürünü blogumda değerlendirdim, biliyorsun :)
makyajı kalıcı kılması ne güzel özellik değil mi
sevgiler.

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

merak ettik bir deniycem kesinlkle;)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Yaz doğduğundan beri değil makyaj bazı, fondoten kullanmaya bile üşeniyorum çoğu zaman biliyor musun :) ama aklımda olsun, bu ürün bayağı iyi görünüyor.

Kuzununannesi dedi ki...

ben i.d nınkıne ve mac.ınkıne bayılmıdtım :) tesekkurler tatlım