6 Ocak 2014 Pazartesi

KIŞ İÇİN PARFÜM ÖNERİLERİ

Yazın kullanmayı sevdiğim parfümlerden bu postumda bahsetmiştim. Kış parfümlerini ise biraz gecikmelide olsa Yılbaşı sonrasına yetiştirebildim.


Bu kış 2 favori parfümüm var, ikisini de inanılmaz kışa yakıştırıyorum.

Miss Dior : Meyve ve Çiçeksi kokusu olan Miss Dior oldukça kalıcı. O nedenle, kullanırken çok abartmamaya çalışıyorum. Yoksa ağır gelebiliyor. Parfümün üst notaları dağ çileği, mandalina portakalı, orta notaları ise yasemin ve gülden oluşuyor. Meyve ve çiçek kokuları iyi bir şekilde dengelenmiş olsa da meyve notaları biraz daha ağır basıyor.

Lancome : Tresor Midnight Rose meyveli ve odunsu notalar içeren kalıcı bir parfüm. Özellikle kış akşamlarına çok yakıştırıyorum.
Parfümün üst notaları, ahududu, kuş üzümü ,şakayık, orta notalarında ise gül ve yasemin bulunuyor. Tatlı fakat baymayan koku arayışında olanlar mutlaka bir denesinler derim.

Sizin kış için parfüm önerileriniz neler ?

5 yorum:

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

Benim sürekli kullandığım imza parfümüm yoktur yeni kokular keşfetmeyi seviyorum:)Bu kış Roberto Cavalli kullanıyorum bir dahaki parfüm alışverişimde miss dior'u deneyeceğim mutlaka.öneri için teşekkürler;)

YUUGEN dedi ki...

Kışa uygun olmakla beraber benim tğm mevsimlerde kullandığım tek parfüm guerlain samsara :)

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Midnight Rose'u biliyorum güzeldir.Benim favorim ise La vie Est Belle ve Nina Ricci / Ricci Ricci :)

Discover Izmir dedi ki...

Merhaba, benim bu kış favori kokum Lancome- Tresor in Love, kesinlikle imzam olmaya aday ! Ayrıca Roberto Cavalli Just Cavalli, Dior Pure Posion ve Bvlgari Jasmine Noir bu kışa yakışacak kokular bence :) Bu arada blogunuzu yeni keşfediyorum, hemen takibe alıyorum ! Ben henüz yeni bir blog yazarıyım, blog dünyasını yeni yeni keşfediyorum :)

Dilara
http://dlrkaya.blogspot.com/

Kuzununannesi dedi ki...

mıss dıor :))) mısssssssss :)