26 Şubat 2014 Çarşamba

PRIORITIES IN LIFE


Evlenince, insanın öncelikleri değişir derlerdi de inanmazdım. Gerçekten de öyleymiş. Şu günlerde ne zaman alışverişe çıksam gözüm ya mutfak aletlerine ya da ev eşyalarına kayıyor. Giyim kuşam, ikinci planda kalmaya başladı. 

Geçen gün sadece kendim için alışveriş yapmaya söz verip H&M'e gittim ve üzerimde gördüğünüz elbiseyi aldım. Her ne kadar, öncelikler değişse de insanın kendi için bir şeyler yapması iyi geliyor ;)







6 yorum:

gooogoook dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum;) insanın öncelikleri değişiyor. Tebrik ediyor, bir ömür mutluluk diliyorum (18 Ocakta evlenmişsiniz). Ocak gelini olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim;) gerçi benimki eskidi artık. Nice güzel günleriniz olsun eşinizle. Yıl güzel haberlerle başlamış ve hızlı başlamış. Üzerinizdekiler çok tatlı, hem fit hem de bu kadar zarif olunca harika duruyor, çok beğendim. Sevgi ve selamlar.

Belleeamie dedi ki...

Ne guzel, tebrik ederim :)
Cok seker duruyorsun :)

B

Elifnaz dedi ki...

Elbise cok hoş üzerinizde de cok şık durmuş:) yeni olmama ragmen belki bana da uğramak istersiniz:)http://bellemelange.net/blog/

Unknown dedi ki...

Yeşil palto süper =)

Kubi
www.kubilaysakarya.com

Unknown dedi ki...

paltonuzun rengi tek kelimeyle super cok begendim :)

flora dedi ki...

merhabalar elbise çok yakışmış:) ve evliliğiniz de de mutluluklar dileriz:) bizde blogumuzu yeni açtık takibe geçer değerli yorumlaeınızı paylaşırsanız seviniriz:)