3 Temmuz 2014 Perşembe

Tablocu.com


Evlendikten sonra kıyafetlerden çok, ev ve dekorasyon alışverişime ağırlık vermeye başladım. Gerçi bu süreçte şunu anladım ki, evin eksiklikleri bitmek bilmiyor. O nedenle, bana vakit tasarrufu sağlayacak alternatifler arayışına girdim.


Koridora tablo arayışındayken tablocu.com sitesini keşfetmemle tablo sorunsalı çözülmüş oldu. Sitede sadece gerçek yağlı boya tablolar satılıyor. Baskı tabloları sevmeyen biri olarak sitedeki resimlerin yağlı boya oluşu siteye ilgimi artırdı, hayalimdeki at figürünü de bulunca hemen aldım.


 Sitede resimler kategorilere ayrılmış, böylece aradığınızı daha kolay buluyorsunuz. Mesela, at resmini ararken "hayvanlar tablo" bölümüne baktım ve sitedeki tüm at resimleri karşıma çıktı.


Gönderim konusunda da oldukça hızlılar ve kargo için ekstra ücret ödemeniz gerekmiyor. Tüm kredi kartlarına 9 taksit yapmaları ise sitenin bir diğer özelliği.

Bunun haricinde firma kapıda ödeme seçeneği sunmakta, kredi kartı kullanmayanlar için bir avantaj.Bu arada tabloların hepsi el yapımı olmalarına rağmen fiyatlar öle düşünüldüğü gibi uçuk fiyatlar değil, 100 TL ile 1500 TL arasında değişmekte ki bence orijinal bir yağlı boya tablo için son derece uygun fiyatlar.
Tabloları kim yapıyor sorusu için ise;
 Firma yetkilisi ile görüştüğüm kadarıyla ressamlarının çoğu Rus uyruklu ressamlar. Yağlı boya çalışmalarını Ukrayna’ da yapıp Türkiye’ ye gönderiyorlar ve tamamı el işçiliği ile yapılmış resimler. Size tavsiyem özellikle parçalı yağlı boya tablolar bölümüne bir göz gezdirin, hayran kaldım. Bu arada Tablocu.com  İzmir orijinli bir firma, İzmir’ de yaşayan takipçilerime tavsiyemdir mutlaka mağazalarını ziyaret edin, sanırım yerleri  Kordon’ daymış.

1 yorum:

cocugumlaeglenirken dedi ki...

ben tabloları çok sevrim canım hemen gidiyorum bakmay