12 Eylül 2014 Cuma

HAYATI MAKYAJLA İLE SONBAHARA MERHABA BLOGGER EVENTİ


Instagramdan beni takip edenler görmüştür. Haftasonu, Hayatı Makyajla bloğundan Ebru çok keyifli bir blogger eventi düzenledi. Etkinlik, Bahçelievler Neria Cafe'de bir yandan kahvemizi içerken diğer taraftan sponsor firmaların ürünleriyle ilgili bilgilendirmelerini dinledik ve çeşitli konularda aklımıza takılanları sorabildik.


Kalıcı oje konusunda dünyada ünlü CND firmasından Minel Hanım, makinasız uygulanan kalıcı ojelerini tanıttı ve yanında getirdiği oje ve el bakım losyonunu bizlere hediye etti.


Ixora  parfümün yanı sıra, kişisel bakım ürünleri ile ilgili bilgi verdi. Özellikle, yeni geliştirdikleri Whisper'i denememiz için bizlere hediye ettiler. Tabi ben dayanamadım hemen oracıkta denedim :) Çiçek ve meyve kokularının iyi bir harmanı olduğunu söyleyebilirim.


Çiftçiden Eve, bize sitelerinden bahsetti ve yanlarında getirdikleri organik ürünleri hediye ettiler. Doğal ve sağlıklı beslenmekten yana olduğum için Çiftçiden Eve sitesinin ürünlerini beğendim. Üreticiden direk alınan salça, reçel gibi ürünler biz büyük şehirlerde yaşayanlar için eşsiz nimetler. 


Bu etkinlik sayesinde tanıştığım diğer bir site ise, Saç Bakım Dünyası oldu. Bundan sonra mutlaka ziyaret edeceğim ve alışveriş yapacağım bir yer. Sebebi ise, sadece kuaförlerde satılan saç bakım ürünlerini daha uygun fiyata satıyor olmaları ;)

Şimdi gelelim Ebrucuğumun büyük emeklerle bir araya getirdiği sponsorların hediyelerine...


Özenle hazırlanmış el yapımı Gizem şekerler, sevimli şişesinde Senem Boutique Kolonya ve mis kokulu Özlem Sabun gittiğimizde masamızda bizleri bekliyordu.


%100 Türk Mali Farmasi ürünlerinden oluşan hediyelerimizi kullanmak için sabırsızlanıyorum.


Maybelline'nin en güzel paletlerinden biri Smoke In. Bu kullanışlı kit için Kliksa.com' a çok teşekkürler.


Yukarıda da bahsettiğim Ixora parfüm ve kolonyaları.


Pakmaya'dan lezzetli bir paket.


Farina Bella'dan iştah açıcı kurabiye ve kek karışımları


Dermadolin bizlere vücut ve banyo ürünlerinden oluşan güzel bir paket göndermiş. Ceradolin nemlendiricilerden su bazlı olanını kullanmaya başladım. Hafif yapısı ve kokusuyla başarılı bir ürün.


HC Hair Care saç kremi derhal kullanılmaya başlanacaklar listesinde.


Otacı Gül Suyu ve Makyaj Temizleme Suyu. Son zamanlarda beğenerek kullandığım makyaj temizleme sularına bir yenisi daha eklendi. Elimdekini bitirir bitirmez kullanacağım.


Dalton kozmetik muhteşem çilek kokulu lipstickve cilt bakımı hediye etti. Lipstick'i hemen kullanmaya başladım. Vakit bulursam cilt bakımına da gideceğim ;)


Splat, diş macunu ile ilk kez bu etkinlik sayesinde tanıştım. Dün akşam kullanmaya başladım. Özellikle, nane aromasına hassasiyeti olanların seveceğini düşünüyorum.


Gördüğümde beni en mutlu eden hediyelerden biri bu adımıza hazırlanmış ahşap defter oldu. Eğer, sizde böyle adınıza hazırlanmış defteriniz olsun istiyorsanız Nideno.com da kendi defterinizi kendiniz tasarlayabilirsiniz ;)


Les Naturelles cilt bakımı ve Diva Pırlantadan %25 indirim çeki. Bu haftasonu, Les Naturelles'in hediyesi cilt bakımını yaptırmaya gidiyorum. Detayları blogda paylaşacağım ;)


Essense'den birbirinden güzel makyaj malzemeleri de hediyeler arasındaydı.. Eyeliner'ını denedim. Rahat uygulanıyor ve hiç dağılmadan kalıyor.


Pielor firmasından Hammam el sabunu ve vücut parfümü


Tarihi Balıkesir Kolonyası Kertil Çam'ı ilk kez denedim. Akasya kolonyası çok hoşuma gidince, sürekli elimin altında olması için iş yerime getirdim ;)


Berkay Mum tarafından hediye edilen mum hem şıklığı hem de kokusuyla farkını belli etti.


Watsons'a özel ürünlerden oluşan paket, tek kelimeyle mükemmeldi.  Rimmel'in Argan Yağlı yeni mascarasını kullanmaya başladım. Yorumlarımı ilerideki günlerde paylaşacağım.


Kliksa hem bu şirin stres topu hem de yukarıda paylaştığım Maybelline makyaj kitini hediye etti.


Doa kozmetik, güneş kremi, portakallı sabun ve cilt dostu jojoba yağı hediye etti.


Bebak, Sudocrem ve Cyrene de hediyeleriyle aramızdaydı. Bu arada, yeri gelmişken söyleyeyim. Geçen sene Cyrene'nin organik içerikli şampuanını kullanmıştım. Kullandığım en iyi şampuanlardan biri olduğunu söyleyebilirim.


Doğadan Çayın hediyesi, Chai yeşil çay eşimin favorilerinden olduğu için çok makbule geçti :)


Cosmed'in hediyesi tüy azaltıcı serumda denenecek ürünler arasında.


Hediyerengi.com hepimize farklı hediyeler hazırlamıştı.


Gratis'te özenle hazırladığı hediye paketiyle bize kendimizi özel hissettirdi ;)


Dove 100 renk üzerinde test ettiği iz bırakmayan deodorantını güzel bir sunumla hediye etti.


Yukarıda bahsettiğim, Saç Bakım Dünyası bize saç bakım ürünleri hediye etti. Özellikle, bloggerlar tarafından çok beğenilen Tangle Teezer tarak büyük ilgi gördü :)


Mumyak Mum şık ambalajı ve güzel kokusunun yanısıra sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı ile gönlümüzü fethetti.


CND'nin bir hafta çıkmayan ojesi çalışan kadınlar için büyük kolaylık olacak diye düşünüyorum. Deneyip yorumlarımı paylaşacağım ;)


Etkinlik sırasında birde çekiliş yapıldı ve bana Plus Canvas'ın hediyesi bu güzel manzara resmi çıktı.


Bu harika etkinlik için başta Ebru'ya ve tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederim. Etkinliğin en güzel kısmı ise, tanıdığım blogger arkadaşlarımla yeniden görüşmek ve tanımadıklarımla tanışmak oldu. İşte etkinliğe katılan blogger arkadaşlarım ;)



2 yorum:

gooogoook dedi ki...

Çok güzel bir etkinlik olmuş beğendiğiniz ürünleri tekrar paylaşırsanız bizler için de güzel ipucu olur;)güle güle kullanın;) Sevgiler.

Kuzununannesi dedi ki...

etkınlık sahaneymıs canım bellı , begendıgın urunlerı 4 gozle beklıyorum..sevgıler